Rengeteg módon lehet csókolni. Mindenki másképp csinálja. Mindenkinek más az ami érzékivé tesz egy csókot. Egy felmérés segítségével összeállítottak egy listát. Ennek alapján bemutatjuk mely 15 a legkedveltebb.

1. A francia csók. Ez talán a legtöbb ember által ismert. Az egyik legérzékibb. Ha valaki így csókolózik az azt jelenti, hogy egy mély, érzelmes kapcsolatban él.

2.A gyors csók. Ez a franci ellentéte. Zárt ajkak, és csak egy gyors összeérintet puszi. Ezt legtöbbször hosszú kapcsolatban élőknél látjuk. 

3.Az arcra csók. Ezt sokszor használják baráti üdvözlésként. Ám ha ez valakinél hosszabbra sikeredik akkor nagy valószínűséggel ott érzelmek fognak kibontakozni. 

4.Amikor úgymond csókot küldesz. Ezt a fajta puszit tanuljuk meg legelőször. Már legtöbbször gyermekeinket is erre tanítjuk. Küldj egy puszit. De ez ugyan olyan csókfajtának minősül, még ha nem is fizikai érintkezés. Hisz egy flörtölés legnagyobb alapköve lehet egy ilyen cselekedet. 

5.A szem csók, amit sokan agyal csókja ként emlegetnek.Ez az egyik legkifejezőbb módja az érzéseinek kimutatására. Ezenkívül ez azt jelenti, hogy a partnerek bíznak egymásban.

6.Az orr csókja. Ez egyfajta figyelem felkeltés az egyik fél számára. Ezen kívül ezt sokan használják bocsánat kérés helyet, hisz ezen mindenki elmosolyodik. 

7.A homlok csók. Ez az úgynevezett “Anyák csókja”, mert egy ember figyelmét és odaadását fejezi ki.

8.A fül az egyik legérzékenyebb szervünk. Így ez a csók sokszor indítja el az emberekben a vágyat. Ezért hívhatnánk a vágy csókjának is.

9.Kéz csók. Ez az egyik legősibb csók, amely tiszteletet és csodálatot fejez ki .A régi szokások szerint csak akkor lehetett kezet csókolni ha a férfi volt az idősebb. Ellenkező esetben a férfi letérdelt a nő elé, majd ha engedélyt kapott csak akkor lehetett egy bók kíséretében.

10. A nyak csók. A nyak bizonyos részei nagyon érzékenyek. Legtöbbször ez már előjáték részeként jelentkezik.

11. A vámpír csók. Ezt sok ember azért használja, mert szereti birtokolni a másik személyt. Ilyenkor a külvilág felé mutatjuk, hogy a ő miénk.

12. Egylaki csók. Amikor az egyik ajkát csókoljuk csak (az alsó vagy felső).A boldog emberek csókja, akik igazán szerelmesek és közös terveik vannak a jövőben.

13.Az eszkimó csók. A szeretet egyfajta kifejezése. A hideg fagyos helyekről indult. Ahol a normál csók kint mellőzve van, fagyás elkerülése miatt.  

14.Ajakharapásos csók. A francia csók egyik alfajtája, ahol az egyik gyengéden harapja a másik száját. Egy ilyen csók a belső szenvedélyről szól, amely kitörni készül.

15.A vákuum csók. Ajkaidat lazára nyisd ki, majd partnered csókra csábító száját lágyan ízleld meg! Ezután gyengéden szippantsd be szájának külső peremét, ismételd meg újra és újra. Kényeztesd! Az eredmény garantált lesz: teljesen átadja magát neked.