Bella Thorne amerikai színésznő, énekesnő és modell. 2010-ben vált ismerté, ekkor kapta meg CeCe Jones szerepét az Indul a risza című Disney-sorozatban. A szériát 2013-as fejezték be. Azóta Bella karrierje felfelé ível, és napjainkban is rengeteg ajánlatot kap.

Nemrég még egy intimgyanta kellős közepén jelentkezett be közösségi oldalán.  Azóta jött rá arra, hogy ő mégsem hisz az ilyen szépészeti beavatkozásokban. Amit Instagram oldalán is bárki megnézhet.

A színésznő mostanában prófétaként kezdet el kiállni a testszőrzet kedvelők mellet. Nyíltan vállalja igen csak szembetűnő és méretes hónalj szőrét. Ezzel kifejezve, hogy ezen nincs mit szégyellni. Ilyenek vagyunk valójában, és ez menő.

Christian ?? (@stars_up2date) által megosztott bejegyzés,

Bikinis képeit cseppet sem szégyenli. Büszke arra, hogy a borotvája messze elkerüli a hónalj és a láb részen is. Bár falatnyi fürdőruhája sejtetni engedi, hogy az intim gyanta sem tartozik már a teendői közé.

Sunil Hatwal (@sun_hwr) által megosztott bejegyzés,

A kérdés, hogy vajon sikerül-e az emberek fejében megváltoztatni azt az álláspontot, hogy a szőrős az ciki. Ennek a bevésődésnek az ellenkezőét egyenlőre még senki nem tudta megértetni az emberiséggel. Pedig a természetes szépséget hajtjuk. Azt pedig ahogy a természet megteremtett minket, mégsem fogadjuk el.

lov2afrodita (@lov2afrodita) által megosztott bejegyzés,