A szuperhősök szuper erőikkel köztünk élnek. Nem is gondolnánk milyen különleges emberek léteznek ezen a földön. Az is lehet, hogy a szuperhősök nem kitalált személyek. Valakiről formázták őket. Létező emberek megfilmesítve?! Nem tudni. Egy biztos ez a 10 ember bizonyítottan olyan képességek birtokában vannak amelyre rajtuk kívül más nem képes.

1. Liew Thow Lin – Mágneses ember

Voltak már hasonló emberek, de aki ilyen mágnesességet tudott produkálni, még nem. Ez a kínai férfi bármekkora fémtárgyat a testéhez tud ragasztani .A Malajziai Műszaki Egyetem kutatói is vizsgálni kezdték, és arra a következtetésre jutottak, hogy a bőrének nagy a súrlódási sebessége, ami  úgynevezett “szívóhatást” eredményez.

2.Daniel Browning Smith – A Gumiember

Ez az amerikai srác aki sokszínű, és Guinness rekorder.A versenyző, színész, televíziós műsorvezető, komikus, sportelőadó és kaszkadőr a világon a legrugalmasabb személy és ezzel írta be magát a nagykönyvbe. Szuperhatalma egy úgynevezett hypermobil Ehlers-Danlos szindrómának neveznek, ami genetikai mutáció. Súlyos fájdalmat is okozhat, de szerencsére Danielnek enyhe esete van.

3.Shi Liliang – Vízi futó

 A vízen futás nem lehetetlen. Ez a shaolin szerzetes 125 méterre futott a víz felszínén, és ezzel új világrekordot állított fel 2015-ben.

4.Hai Ngoc – Soha nem alszik

Ez a férfi 1942- ben született és súlyos álmatlanságban szenved. Utoljára 43 éve aludt. Mindig kemény fizikai munkát végzet.

5.Stephen Wiltshire – Tökéletes vizuális memória

Ez a brit férfi bármit képes lerajzolni, és visszaemlékezni arra amit akár csak egy két pillanatig is látott. Amikor fiatal volt, Stephent Savant-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami abból állt, hogy “vizuális emlékező géniusznak” nevezhetjük.

6. Rathakrishnan Velu – A világ legerősebb fogai

A másik Guinness-világrekorder ez az indiai férfi. Aki egy vonatott húzott, aminek súlya 260,8 tonna, a fogaival 4,2 méteres távolságra. Ha úgy gondolod, hogy az nem is olyan sok, ugorj be a saját fogorvosodhoz, és kérdezd meg mit szól hozzá. Lássuk, mit mondanak!

7.Wim Hof ​​- Nem érzi a hideget
A férfi aki nem érez se meleget sem hideget. Ezért sosem fázik.
8.Ben Underwood – Batman
Egy bizonyos szembetegséggel született aminek következtében, még gyerekként elvesztette a látását. Ahogy nőt elkezdett kifejleszteni egy egyéni módszert, amelyet alkalmazva bármit meg tud csinálni. Anyja vette észre, hogy kattogó hangokat kezdett kiadni.A kattogó hang visszhangja által tájékozódik, ahogy a denevérek a barlangokban, egyfajta echolocation-szel.
9.Michel Lotito – Mr. It All All

Ez a francia férfi bármit megeszik, beleértve a gumit, a fémet és az üveget. A legismertebb  vacsorája, amikor repülőgépet evett.

10.Kevin Richardson – Az oroszlán suttogó

Ezt a férfit nem bántják a vadállatok. Ő közeli kapcsolatot ápol velük, és félelmet nem ismerő módon közelít feléjük.Rengeteg cikk szólt már róla, és sokszor láthattuk már őt képeken oroszlánok, tigrisek és hiénák ölelésében.