Jellinek Emil, vagy, ahogy többen ismerik Emilio, sokáig súlyproblémákkal küzdött. A Vigyázat gyerekkel vagyok című műsorból kiderült, hogy Emilio éjszakánként rengetegszer járt rá a kamrára. Ennek az éjszakai lakmározásnak köszönhetően jócskán felszedett magára, sőt felesége Tina rendszeresen főz, aminek soha nem bír ellenállni.

Összesen 150 kilogramm volt pár évvel ezelőttig. Ugyanis elhatározta, hogy le fog fogyni, és egy új, egészségesebb életet szeretne élni.

Mint az kiderült, Emilionak egyszer már volt egy gyomyorszűkítő műtétje, de akkor még nem ismerte feleségét Tinét, aki hatalmas boldogságot hozott az énekes szívében, ami miatt bizony gyorsan felszökött rá nem kevesebb, mint 25 kilónyi súly.

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

Nos nemrég arról kaptunk értesülést, hogy körülbelül 50 kilótól megszabadult. Amihez egy egészségesebb étrendet kell követnie, és rendszeresen el kell járnia sportolni.

“20 éven keresztül minden egyes alkalommal, amikor ráálltam a mérlegre, három számjegyet mutatott, de most hála istennek fordult a kocka. Ebben az évben még 10 kilótól sikerült megszabadulnom, ami azt jelenti, hogy 100 kiló alá került a súlyom, ami egy hatalmas csodával egyenlő.” – mesélte Emilio.

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,

“Füllentenék, ha azt állítanám, mindenféle földi jót megtagadok magamtól, de ez nem igaz. Viszont tartom a mértékletességet, és próbálok odafigyelni, hogy mit, mivel és mikor eszem.

Ez számunkra nagyon nehéz, hiszen nagyon szeretjük az ételek ízét, főleg, amikor különféle fűszerekkel van készítve. De valamit valamiért elvet követünk, mert sajnos Tinával ugyanolyan típusúak vagyunk, azaz ha ránézünk egy zsemlére, már elkezdünk hízni” – vallotta be a házaspár, sőt Tina azt is hozzátette, hogy Emilio olyan átalakuláson ment keresztül, hogy konkrétan az egész ruhatárát le kellett cserélni, mert minden ruhájából kifogyott.

Emilio Jellinek (@emilioking13) által megosztott bejegyzés,