Hogy repül az idő. Megannyi kedvenc gyereksztárunk mára már felcseperedett. Közülük páran nagyon csinos nővé váltak.

Ezekből mutatunk nektek egy válogatást.

Danielle Fishel ma 37 éves. Továbbra is aktívan filmezik. Jelölték a legcsinosabb 21 éven aluli sztár díjra.

Danica Mckellar 43 éves színész és író. Testévérével együtt már fiatalon a színészi pályára mentek. Első nagyobb filmje 1985-ben az Alkonyzóna volt, ahol kisebb szerepet kapott. Ez indította meg a pályáját.

Liesel Matthews 34 éves. Mára felhagyott a színészettel. Legismertebb Filmje Harrison Ford-dal volt az Elnök különgépe 1997-ben.

Marley Eve Shelton. 44 évesen ma is aktív színésznő. A ’90-es években volt igazán aktív de a mai napig játszik egy-egy filmben vagy sorozatban

Alisan Porter 36 éves. Ma már a zenének éli az életét. Több szólóalbuma van. Leghíresebb filmje a Huncutka volt, melyben James Belushival csaltak mosolyt az arcunkra.

Olivia Hack 36 éves. Ma inkább már rajzfilmekben adja a hangját egyes karaktereknek. A 2×2 néha sokk sorozatból ismerhetjük.

Aigail Breslin Oscar-díjra jelölt amerikai színésznő. Leghíresebb szerepét A család kicsi kincse című filmben játszotta 2006-ban.

Dakota Fanning nagyon híres gyerekszínész volt. Játszott Tom Cruis-zal a Világok harca című filmben, Denzel Washingtonnal a Tűzben edzett férfi c. thrillerben stb. Most 24 éves és továbbra is aktívan színészkedik.

Nos? Kire emlékeztetek?