Meghan Markle és újdonsült férje Harry herceg először jelentek meg, esküvőjük után a Buckingham palota erkélyén azon alkalomból, hogy megünnepeljék „hivatalos” születésnapját II. Erzsébet királynőnek.

Erre az alkalomra egy gyönyörű és roppantul elegáns halvány rózsaszínű ruhát választott, egy meseszép kalappal Sussex hercegnéje, ám ezzel egy hatalmas hibát követett el. Ám kiderült, hogy a királyi protokoll az efféle ruha viselését nem engedélyezi. Nem a színnel van a probléma, hanem a fazonnal!

Figyeld csak meg az erkélyen lévő többi hölgy ruháját, mindegyiknek a válla el van takarva, de Meghané szinte teljesen meztelenül vannak:

A tömeg már akkor kiszúrta a hibát, mikor Harry herceg és Meghan hercegné egy hintóval érkeztek a palotához. Akármennyire is szeretjük őt, mégis csak szabályt szegett, aminek nem tudjuk, hogy lesz e valamiféle következménye.

Igaz, napról napra tanítják neki, hogyan kell egy hercegnének viselkedni, de szegény még mindig vét egy két hibát. A királyi család tagjai senkivel sem érintkezhetnek fizikailag, még a tulajdon férjükkel/feleségükkel sem. Meghan viszont ezt elfeledve, már volt, hogy megölelte Harry volt barátnőjét, Chelsy Davy-t.

Sokan úgy gondolják, nem fog tudni beletanulni ebbe a titulusba, mondjuk az sem kizárt, hogy többen inkább Kate Middleton-hoz akarják hasonlítani, ami egyszerűen lehetetlen.

Meghan bizonyította már, hogy nagyon is jó színésznő, és mindent el tud játszani, valószínű ebbe is bele fog rázódni, csak hagyni kell neki egy kis időt.