1. Dinamikus életstílus

Egy nő nem képes elviselni, ha a partnerének nem ugyanolyan dinamikus és intenzív az életstílusa. Nem fog várni arra, hogy a férfi “beérje őt”. Fontos, hogy mindketten ugyanolyan tempóban, ritmusban éljék az életüket!

2. Függetlenség

Olyan férfira vágynak, aki mind pénzügyileg, mind szociálisan független. Az ideális partner egészséges önbizalommal, határozott véleménnyel, hobbival és barátokkal rendelkezik.

3. Pozitív hozzáállás

A kiegyensúlyozott nők hisznek abban, hogy a dolgokhoz való pozitív hozzáállás már fél siker. Egy igazi férfi nem nyafog, nem siránkozik és nem panaszkodik állandóan. Továbbá együtt örül a párjával a sikereknek.

4. Szabadság

Az erős nők ragaszkodnak a szabadságukhoz és értékelik azt a férfit, aki ezt tiszteletben tartja. A nők nem viselik el, ha bármilyen módon megpróbálják őket korlátozni.

5. Építő jellegű kritika

Ha nem is mindig mondják ki, a nők szeretik az őszinte és építő jellegű kritikát. Szükségük van arra, hogy időről-időre, megerősítsék az önbizalmukat, egójukat, persze mindenféle sértés nélkül.

6. Kihívás

Sok nő szeret értelmileg, fizikailag vagy érzelmileg versenyezni a párjával. Ha a másik fél ebben nem partner, egy idő után közömbösek lesznek egymás számára, minden téren.

7. Jó humorérzék

Ha egy férfi tudja, hogyan nevettessen meg egy nőt, az már fél siker. Intelligens, szarkasztikus humor nélkül kevés az esélyed.

8. Érzelmek

Még a legkeményebb, legfüggetlenebb nők is nők, még akkor is, ha függetlenek és ambiciózusak. Mindnyájan vágynak a szeretetre, romantikára és persze a boldogságra. Szeretik az öleléseket, és azt, ha a párjuk kimutatja az érzelmeit.

9. Bizalom

Minden nőnek vannak félelmei, reményei, álmai. Olyan társat szeretnének, akivel mindezt őszintén, nyílt szívvel meg tudják osztani.

10. Tökéletes “bűntárs”

Egy pasi legyen kapható a közös dolgokra, legyen szó akár kirándulásról, akár ejtőernyőzésről. De ide tartoznak az olyan apró dolgok, mint például a buta kis viccelődések. 🙂

11. Új dolgok

Legyen egy nőnek bármekkora önbizalma, jól tudja, hogy ő sem tudhat mindent. Olyan társra van szüksége, aki tud neki valami újat mutatni, mondani vagy tanítani – anélkül, hogy kioktató és lenéző lenne vele.