Hercegnők nem csak a mesében vannak. Élnek közöttünk vérbeli királyi sarjak. Vannak akik egyszerű modern lányként élnek. Ugyanúgy iskolába járnak, moziba mennek, éttermekben esznek. Mint bárki más.

Alexandra hercegnő Luxemburg.

A 24 éves szépség, Henrik nagyherceg és Mária Terézia luxemburgi nagyhercegné egyetlen lánya. Alexandra sportimádó. Részt szokott venni a Wimbledon-i versenyeken, öt nyelven beszél anyanyelvi szinten. A hercegnők közül neki van a leghosszabb neve:  Alexandra Josephine Teresa Charlotte Marie Wilhelmine. Azonban királyi neve ellenére, ő csak ötödik a trónöröklési listán.

Lady Amelia Windsor, Egyesült Királyság.

Lady Amelia csupán 20 éves, mégis igazi angol szépségként tartják számon. George Windsor és Sylvana Tomaselli legfiatalabb lánya. A fiatal hölgy a újságíró szeretne lenni. Ez azonban nem akadályozza meg, hogy részt vegyen bizonyos társadalmi eseményeken.

Iman hercegnő Jordánia.

Iman Abdullah hercegnő II. Abdullah király és Rania királyné legidősebb lánya. 20 éves, jelenleg a Georgetown Egyetemen, Washingtonban, USA-ban tanul. Szigorú nevelése nem teszi lehetővé, hogy gyakran jelenjen meg nyilvánosság előtt, de néha jótékonysági eseményekre kíséri királyi anyját.

Charlotte Monacó hercegnéje

A 29 éves Charlotte Casiraghi a hollywoodi sztár Grace Kelly színésznő unokája, aki örökölte a nagymamája lenyűgöző kinézetét. A hercegnő Sorbonne-i Egyetemen végzett és egy közismert londoni magazinnál is dolgozott Above -ban. Van egy fia és jelenleg az ő szíve szabad. Ő a negyedik a monacói trónon.

Mako hercegnő, Japán.

Mako Akhino hercegnő a jelenlegi japán császár, Akihito legidősebb unokája. 24 éves és sikeresen végzett a Tokiói Nemzetközi Keresztény Egyetemen, majd Ausztriában tanult.

Maria-Olympia hercegnő Görögország és Dánia.

A görögországi monarchiát hivatalosan eltörölték, de az utolsó király unokái és dédunokai megtartották címüket. A hercegnő Angliában él, ahol aktív társadalmi életet folytat. A 20 éves hercegnő a New-York-i Egyetemen tanul és a Dior Házban folytat szakmai gyakorlatot. A királyi hölgy rendszeresen frissíti Instagramját, ahol több, mint 80 000 ember követi.

Gabriella hercegnő Ausztria.

Maria Pilar Gabriella Yolande Joséphine Charlotte a legfiatalabb gyermek Carl Christian főherceg nagycsaládjában. A hercegnő 22 éves és ő I. Károly utolsó császár unokája. Ma Ausztriában nincs királyi monarchia. Csak a családi címek maradtak fenn.

Pauline hercegnő Monacó.

Pauline Grace Maguy Ducruet a Monacói hercegnő, Daniel Ducruet lánya. 22 éves, profi tornász és műugró. A hercegnő cirkusz rajongó és aktívan részt vesz az éves nemzetközi cirkuszi fesztiválon. Ő csak a tizennegyedik az örökségi listán, de ez nem igazán zavarja.

Infanta Leonor, hercegnő, Asztúria, Spanyolország.

A kis hercegnő szülei a spanyol uralkodók, Infanta Leonor, Astúria-i hercegnő, VI. Fülöp spanyol király és Letícia spanyol királyné fiatal lánya. Leonor 12 éves és, mint bármelyik másik korabeli lány, iskolába jár és a hivatalos események alkalmával megjelenik, mint a királyi trón örököse.

 

Mi a véleményetek? Írjátok meg kommentben!