A tavalyi évben, egy férfi 48 millió forintot nyert a lottón, de sajnos jelenleg az utcán él, és egy kerekesszékbe van száműzve.

Varga Zsolt régebben közmunkásként dolgozott a Somogy megyében található Taszáron. Felesége volt és gyerekei, majd miután nyert a lottón, a barátok száma is egyre magasabb lett. Tavaly a postahivatalban azt mondták neki, amikor odaadta szelvényét, ellenőrzésre, hogy „Ezt az összeget nem tudjuk kifizetni”. Majdnem 48 millió forintot nyert, amit nem tudott elhinni, de ez a hír gyorsan elterjed a falubeliek között.

“A nyereményből vásároltam egy ingatlant Taszáron, amit nagyon szépen fel is újítottam kívül-belül, még cserépkályhát is rakattam bele. Nem volt kérdés, a gyerekeimnek is nyitottam egy számlát, ahova bekerült a pénz, amit majd a tanulmányaikra lehet fordítani. Az újonnan jött barátoknak szüksége volt egy kis pénzre, én pedig adtam nekik. Sajnálatos módon ez a hirtelen jött hatalmas vagyon megrészegítette a feleségemet, aki elment egy idegen férfival, természetesen ez alatt úgy szórta a pénzt, mintha soha nem fogyna el. Majd azon kaptam magam, hogy tönkrement az életem. Nem volt más választás, mint a válás, az összes létező pénzem elfogyott, még az a kevés is, amit félretettem. Jelenleg is tart a bírósági per a ház miatt, ezért oda nem tudok visszaköltözni. Béreltem egy lakást, de elfogyott a pénzem, így onnan is mennem kellett. A gyerekeim most nevelőszülőknél vannak, mert a gyámügyesek elvették tőlem őket. A barátok is gyorsan nyúlcipőt vettek a pénzemmel egyetemben.” – mesélte Zsolt.

Zsoltnak eltört a lába így most egy kerekesszékben kell lennie, várja, hogy felépüljön, és kimehessen külföldre dolgozni. A nyereményből fejenként 5 millió forintot sikerült a gyerekeinek félretenni, amit lekötött. Valójában hozzá nyúlhatna ahhoz a pénzhez, de úgy döntött inkább az utcán fog élni, mert tőlük nem fogja a jövőjüket elvenni.