Nagyon sok dolgot leszűrhetünk egy emberről csupán abból, hogy tartja a kezében a poharat. Erről Dr. Glenn Wilson pszichológus tanácsadó írt egy tanulmányt, miután megvizsgált több mint 500 bárt és azok vendégeit.
8 alaptípust határozott meg.

Figyeljétek csak!

Flörtölős

Rendszerint nő. Szélesen átfogja a poharat az ujjaival és néha a kis- vagy a mutatóujját eltartja a pohártól. Figyeljük meg, hogy hol tartja a poharat. Általában a dekoltázs vagy az arc közelében. Néha az ujjaival dörzsöli a pohár szélét, talpát.

Pletykálós

Ők inkább szűk társaságban vannak. Saját baráti körük van akikkel megvitatják a mindennapi izgalmas sztorikat. Ritkán látni új emberek között. Szorosan fogja a poharat, hogy a gesztikuláció miatt ne lötyögjön ki a tartalma. Gyakran előrehajol a poharat a mellkasához fogva.

Lazulós

Vidám, társaságkedvelő, aki imád reflektorfényben lenni. Ez a fajta lehet férfi és nő is.
Általában üvegből isznak. Az üveget lazán fogják a tetején két vagy három ujjal.
Velük nem nehéz megismerkedni. Az ilyen emberek szeretik az új embereket és mindig készek, hogy kibővítsék a barátok körét. Elég egy viccel kezdeni.

Szégyenlős

Általában az a személy, akit most hoztak be egy új társaságba. Valakinek a barátja, távoli ismerőse. Védekezően kapaszkodnak a pohárba. Rendszerint két kézzel. A pohár sosem lehet üres, hogy egy korttyal bármikor ki tudjon térni a számára kényes témától. Szívószál alap kellék. Gyengéden és tapintatosan kell közelíteni. Nagyon nehéz ismerkedni velük.

Jégkirálynő

Hideg, érzelemmentes, megközelíthetetlen. Szorosan keresztbefonja a karjait, mellyel elzárkózást mutat a külvilág felé. Nagyobb pohárból iszik. Rendszerint üzletemberek, akik pontosan tudják, hogy miért és kivel vannak ott. Még azelőtt elzavarnak, hogy csak gondolni mernél rá.

Playboy

Magabiztos csábító, aki ismerkedni jött. Általában magas pohárból iszik a pultnak háttal támaszkodva. Terepszemlén van.

Magabiztos

Túlzott önbizalommal van ellátva, és rendszerint nem kevés arroganciával. Szeret tespedni azon, ahol talál rá helyet. Külön kanapéra vagy fotelra ül, miközben teljesen szétterpeszt. Üdítőt iszik üvegből vagy bögréből. Nem jellemző, hogy kívülállókkal kommunikáljon. Nem is csábítani jött.

Kemény csávó

A legnagyobb üvegből fél kézzel. Meglehetősen ellenséges benyomást kelt. Ezzel a típussal vigyázz. Nem feltétlenül lesz jó fej.

Bónusz: Nyugodt

Nyugodtan él és mindenütt otthon érzi magát. Kis pohárból iszik. A megközelítés és az ismerkedés nagyon könnyű. Mindig kalandra kész.