Meglepő, de az olyan mindennapi szokásaink, mint például az, hogy hogyan viseljük a táskát, sok mindent elmond rólunk.

1. A hátad mögött (hátizsák)
Ha így hordod a táskádat, az azt jelenti, hogy mindig készen állsz egy váratlan kalandra, illetve, hogy próbálsz mindig mindenre felkészülni. Általában alaposan átgondolod és megtervezed a dolgokat, amik miatt jó vezető személyiség vagy.

2. A kezedben
A kézben hordott táska azt jelenti, hogy szeretsz mindent az irányításod alatt tartani és ha teheted, magad végzed el a feladatokat, ahelyett, hogy másokra bíznád. Ezen kívül legendásan megbízható vagy.

3. A válladon
Általában azok az emberek, akik így hordják táskáikat, nagyon szeretnek olvasni, sokszor ha csak néhány percük is van, így könnyedén előkapják az éppen olvasott könyvet a táskából. Továbbá nagyon tapintatos személyekről van szó, illetve képesek több dologra is figyelni egyszerre.

4. Át a válladon
Ha így hordod a táskádat, azt sugallja, hogy szereted, ha mások észreveszik a külső értékeidet (pl. ruha, cipő, ékszer, stb.), de egyben nagylelkű is vagy másokkal és ahol csak tudsz, segítesz. Érdemes azonban tudni, hogy vannak, akik szerint az így hordott táska a gyengeség jele.

5. Elöl
Azok, akik elöl viselik a táskát többnyire nagyon kitűnnek a tömegből a különcségükkel. Ezen kívül nagyon okosak, kreatívak és élénk képzelettel rendelkeznek.