Minden lány álmodott már arról, hogy egy igazi hercegnő, mikor a Disney meséket nézte a TV-ben. Gyönyörű kastélyok, a daliás herceg, no meg a királyság. Mi lehet ennél jobb? Azonban a való életben lévő hercegnők élete nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Összeszedtünk néhány dolgot, amit az átlagos nők megtehetnek, míg egy igazi hercegnő nem.

Autogram

Kate szabadon készíthet képet rajongóival és rázhat kezet velük, de nem adhat autogramot. A királyi szabályok szerint csak hivatalos dokumentumokat lehet aláírni. Ennek az oka az, hogy Erzsébet királynő fél, hogy valaki meghamisítja az aláírásokat és felhasználja a család ellen.

Irodai munka

Házassága előtt Kate a család vállalkozásában dolgozott, mely áruszállítással és rendezvények szervezésével foglalkozott. Kate jelenlegi munkája, jótékonysági vacsorák, Állítólag a hercegnő nem nagyon szereti az ilyen eseményeket és ha lehetősége van rá inkább kihagyja. Emiatt, kaphatta a “Lusta Kate” becenevet is.

Osztriga evés


Állítólag Kate-nek nem tetszett, amikor arra kérték, hogy ne egyen többé osztrigát. Az indok az volt, hogy allergiát okozhatnak és helytelenül tárolhatók ezért mérgező hatásúak. Így a hercegnőnek és a királyi család többi tagjának is tilos az egészségüket kockáztatni.

Manikűr


Se csillogó, se kövek, se feltűnő színeket nem viselhet a körmein Katalin hercegnő. A dress kód szerint, a Cambridge-i hercegnő áttetsző vagy nagyon világos árnyalatokat használhat. Kate manikűrje általában 2 árnyalatból áll: rózsaszín – (Bourjois # 28 Rose Lounge) és egy kifinomult átlátszó (# 423 Allure által Essie).

Közösségi oldalak


Szigorúan tiltva van a közösségi oldalak használata a királyi családban. Ez a szabály azért fontos, mert személyes adatok kerülhetnek nyilvánosságra. A Twitteren és Instagramban is van a királyi családnak hivatalos oldala, de azokat olyan szakemberek irányítják, akik gondosan választják ki a fényképeket és írják meg a szövegeket.

Csók


II. Erzsébet királynő nem tartja helyénvalónak, hogy az érzelmeket nyilvánosságra hozzák és ahhoz is ragaszkodik, hogy unokái megfelelően viselkedjenek. Emiatt a szabály miatt, pletyka keringett Katalin és Vilmos kapcsolatáról, mert mindig távol vannak egymástól.

Bevásárlás

Kate szeret vásárolni, mint bármelyik másik nő. Azonban ezt nem teheti egyedül. A hercegnő a szupermarketeket és a modern londoni butikokat, csak biztonsági emberrekel teheti meg.

Szőrme viselése


A házasság előtt, Kate nagyon szeretett szőrmés ruhákat, kabátokat viselni. Most a hercegnő egy-két alkalommal viselhet szőrmét, de csak olyan állatból, amelyek természetes okok miatt haltak meg.

Szavazás


A hercegnőnek, valamint a királyi család többi tagjának is tilos szavazni vagy a parlament elé kivonulni. Minden uralkodó azt vallja, semlegességet tart és nem szeretnék rombolni hírnevüket a politikában sem.

Ruhák


Katalin nagyon szerette a divatos, fiatalos ruhákat. Most visszafogott és elegáns ruhákat kell hordania. Ruhatárát a stylistok gondosan megtervezik, hogy elkerüljék az ellentmondásos helyzeteket és véleményeket.

Monopoly


A királyi protokoll szerint tilos a monopoly, mivel a játék gonosz és értelmetlen. Ha már a társasjátékkal nem, legalább jégkorongot játszhat, amit egyszerűen imád.

Utazás a családdal


A királyi család tagjai nem utazhatnak családostul a gépen, mert félnek, hogy valamilyen támadás következtében az egész család odavész. Ezért csak külön külön biztonsági személyzettel utazhatnak repülőn.

Ülés


A királyi család minden tagjának különleges szabályokat kell betartania, mikor ültetnek le és illetve, hogy csak a saját helyükre ülhetnek le. Továbbá, ha a királynő befejezte az étkezést, mindenki másnak is be kell fejeznie az evést.

Kozmetikus


A hercegnőnek mindig elegánsnak és tökéletes megjelenésűnek kell lennie. Ezért kell heti háromszor szépségszalonba mennie. Persze Vilmos herceg feleségének átalakulása zárt ajtók mögött történik, ami gondosan el van rejtve a nyilvánosság elől.