Egy jó frizura csodákat tud művelni egy ember külsejével. Majdnem, hogy ez az arc egyik legfontosabb eleme. Minden életkornak más és más stílusa van és amikor új életszakaszba lépünk, elég nehéz rátalálni a megfelelő stílusra, viszont egy jó fodrász ezen tud segíteni. Sőt, tudtad, hogy a hajunk elárulja milyen emberek vagyunk? Itt van néhány kategória, lehet az egyik pont rád vonatkozik.

Hosszú haj

A hosszú hajú fiúk kreatív és titokzatos emberek, gondolj csak bele, a Vikingeknek és más fantasy karakternek hosszú haja van. Mi nagyon kedveljük az ilyen stílusú férfiakat. A legfontosabb, hogy mindig ápolt legyen és tuti sok lány megfordul majd az utcán.

Rövid vágású.

Ez egy igazi “macho” stílus. Tudtad, hogy a legtöbb féltékeny embernek ilyen típusú haja van?? Karizmatikus emberekre jellemző és olyanokra, akik fel akarják hívni valaki figyelmét. Nem kizárt, hogy akik ilyen stílust viselnek, jó humorérzékkel rendelkeznek.

Kopasz.

Intelligens és távolságtartó emberek választják ezt a stílust. Ahogy kopaszodnak, egyre komolyabb döntéseket hoznak. Ezek az emberek nagyon hűek tudnak lenni, a párjukhoz, hivatásukhoz, otthonukhoz, egyszóval mindenhez.

Középhosszú.

Ezt a frizurát valószínűleg egy szorgalmas, kitartó ember választja, aki képes elérni célját. Ezzel a frizurával nem kell sokat foglalkozni, csak egyszer átfésülöd és nagyon jó formádat fogod hozni.

Vertikális frufru.

Ez a frizura az álmodozók számára alkalmas, nosztalgikus egy stílus, mert volt egy olyan időszak, mikor mindenki ilyen hajat szeretett volna. Általában a vertikális frufrut viselő emberek humoros fickók, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni.

Félhosszú haj oldalra fésülve.

Romantikus emberekre jellemző ez a hajviselet, bár ennek a stílusnak az elérése a való életben sok időt vesz igénybe. Azt is elárulja viselőjéről, mennyire jól meg tudja tervezni saját életét. Sőt ez a típus nagyon is vonzó a nők számára. Amit nem bánnak, hiszen előnyt tudnak kovácsolni belőle.

Átmenetes.

Ez egy magabiztos ember hajviselete. Képzeld csak el kócosan, szakállal egy kockás ingben! Ez a stílus, nagyon vonzóvá teszi a viselőjét.

Csomóba kötött haj.

Hmmm … Nagyon magabiztos embert jellemez, aki nem fél a kritikától sem. Jól ismeri a harcművészetet, és képes lesz eltűnni egy füstfelhőben. Összességében egy rendkívül érdekes és titokzatos karakter.