Paul Walker már kétéves korában, 1975-ben szerepelt egy Pampers pelenkareklámban. Ez után egész gyermekkorát reklámfilmekben való szereplések töltötték ki.Még iskolás korában már filmszerepeket is kapott. Az 1990-es évek második felében olyan filmekben tűnt fel, mint az Ökörikrek, a Pleasantville, a Prérifarkas Blues, A csaj nem jár egyedül vagy a Koponyák.De az igazi sikert 2001-ben Vin Diesel mellett a Halálos iramban című film hozta meg. Ekkor már meg volt lánya Meadow Walker 1998- ban született. Pal imádta lányát. Még egy tetoválást is készítettet nevével.

A sors fintor, hogy 2013 november 30-án Paul autó balesetben meghalt. Ekkor lánya 15 éves volt. Bár a lány anyja, Rebecca Soteros nem élt Paul Walkerrel, mégis teljes bizalom volt kettejük között a gyereknevelés tekintetében. 

A ma már 20 éves lány igazi nővé cseperedett. Bár nagyon megviselte apja elvesztése, mégis próbálja élvezni az életet. Vigyázz arra, hogy ne keringjenek róla rosszindulatú pletykák, ezzel tiszteletben tartva apja emlékét.  Rengeteg fotózáson vesz részt. A jó alakja és a vonzó arcának köszönhetően. 

Aktív életet él, és rengeteget utazik. Próbálja hasznos dolgokkal tölteni idejét. 

Elmondása szerint ő igazából mindig Pal Walker kislány marad.