Ambrus Attila féltve őrzött felesége a nyilvánosság előtt sem titkolható többé. A Viszkis ként elhíresült rabló már 6 éve, hogy szabadult. Ezek után ismerte meg szépséges feleségét.Persze a nyilvánosság előtt soha sem vállalta, mondván félti őt. Lassan 3 éve, hogy feleségének is tudhatja Rékát.

Attila mindig annyit mondott, ha a feleségéről kérdezték, hogy “Az én feleségem tabu. Olyan, mint Columbo felesége. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látja” 

Most viszont egy nem várt fordulat történt. Ugyan is barátja Berki Krisztián Instagram oldalán posztolt egy képet, ahol Ambrus oldalán látható gyönyörű felesége Réka.

Mint azt sokan tudják az Ázsia Expressz műsorában Krisztián és Attila nagy barátságot kötöttek. Olyan annyira, hogy a show után a két férfi egy közös könyv írásába kezdtek. Ezt napokon belül bárki kézbe is veheti. Ez alkalomból ült össze a társaság, egy kis ünneplésre. Berki Krisztián mint médiaszereplő, követőivel ezt az eseményt is megosztott. Ám arra nem gondolt, hogy barátja ellen ezzel merényletet követ el.

Íme az ominózus kép.

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,