Mindenki ismeri az éjjel-nappal Budapest egyik sztárját, Alexát, aki társ műsorvezetőként is dolgozott az X-faktor tehetségkutató műsor back stagé-ben. De nem olyan régen érdekes dolog derült ki a celeb lányról és párjáról.

Alexa, egy 5 gyermekes családapa mellett lelte meg a boldogságot, aki nem mellesleg 26 esztendővel idősebb a lánynál.

A lány azért kereste meg a férfit, mert szűnni nem akaró fejfájással küzdött már elég régóta. Amikor legelőször találkoztak az volt az igazi szerelem első látásra. „Ahogy beléptem az ajtón, azt éreztem, minta otthon lennék, minden annyira  otthonos és természetes volt.

Azóta a naptól fogva, alig töltünk egymás nélkül időt.” – mondta Alexa. A lány bízik benne, hogy ez nem csak egy futókaland, hanem egy életen át tartó szerelem. Párja fiaival is megtalálta a közös hangot. Elmondása szerint nem igazán zavarja, hogy a gyerekei korban sokkal közelebb állnak hozzá, mint ő. – mondta.

Párja 4 évvel ezelőtt veszítette el gyermekei édesanyját, egyben feleségét is, de Alexa egy kicsit visszaadta neki azt az érzést, hogy milyen is igazából, szívből szeretni valakit.

Alexa azt is elárulta, egy interjú során, hogy mind külcsínre mind belbecsre hasonlít a gyerekek édesanyjára, azaz Balázs volt nejére, Andreára. Hiszem, hogy mindnyájan azért születtünk meg, hogy valami nagy dolgot vigyünk végbe életünk során. Nekem valószínűleg az, hogy segítsem Balázst a gyászban.

Úgy érzem, Andi minden egyes percben itt van, hogy segítsen nekem, ami által én is segíthetek Balázson. Úgy érzem ő a lelkitársam.