Sebestyén Balázs és nagy cimborája Majka mindig alkotnak valami érdekességet, amire felfigyel a magyar sajtó. Balázs nem régóta tagja a Facebook közösségnek. A sors fintora, hogy ez is egy fogadásnak köszönhető. A műsor vezetőről elmondható tehát, hogy szeret fogadásokat kötni. Ám az is elismerésre méltó, hogy ha elveszti a fogadást, vállalja a megállapodottakat.

Anno Kasza Tibivel kötött fogadása eredményeképp kellett regisztrálnia a közösségi oldalra. Pedig Balázs nem tagadta mennyire ellene van az ilyen oldalaknak. Mára már nagyon is beleépült az életébe ez a fajta média is. Napi szinten posztol követőinek. Majkával is előszeretettel kötnek fogadásokat. Ennek köszönhető, hogy láthattuk a zenészt alsónadrágban vásárolni egy benzinkúton. Ezekről persze videókat is osztanak meg, Így a rajongók is részesei lehetnek ezeknek a kis játékoknak.

A nagy pofonosztás idején is zengett a média, az esettől. Hisz lehet tudni róluk, hogy imádják egymást megtréfálni. Ezt általában a közös squash edzések során meg is teszik. Egyik ilyen játszma előtt is fogadást kötöttek, hogy a vesztes kap a nyertestől egy pofont.

Ez ma nem ez én napom volt..????

Gepostet von Sebestyén Balázs Hivatalos oldala am Mittwoch, 16. Mai 2018

Ettől a pofontól viszont Balázsnak el kellett mennie a fodrászához, rendbe hozatni a hajkoronáját. A fodrásza nagyon jó munkát végzet, hisz a műsorvezető egy igazán vagány nyári frizurával jött el tőle.