A 2018-as foci világbajnokságra, mindenki el akar jutni, hiszen 4 éve erre a jeles alkalomra várnak, ahol a világ majdnem minden országa megmérkőzhet egymással, hogy bizonyítsák érdemesek a világ legjobb futballcsapata címre. Egyes országok csapatai igazi rajongótáborral érkeztek Oroszországba, hogy megmutassák kitartanak a végsőkig csapatuk mellett. Így tett ez az 5 mexikói fiatalember is, akik ennek a sportnak hatalmas rajongói.
A 2014-es Brazil foci VB-n is ott voltak a srácok, akik már akkor elhatározták, hogy a következőn is ott szeretnének lenni. Viszont most sokkal alaposabban megtervezték ezt a “nyaralást”. Fogták magukat kibéreltek egy kisbuszt, amit Mexikó színeire festettek be, és azzal utaztak el Moszkvába.
Itt látható milyen zseniális munkát végeztek a kisbusszal:

A terv tökéletesen és gördülékenyen haladt, addig a pillanatig, míg az egyik barát, név szerint Javier drága felesége azt nem mondta neki, hogy: “Apukám, márpedig te nem fogsz Oroszországba menni és punktum!”

Javier orrát lógatva ment el barátaihoz, hogy elújságolja nekik a szomorú hírt, miszerint ő marad az asszony mellett és a TV-ből követi majd az eseményeket. De barátai kreativitásának és leleményességének köszönhetően megszületett a nagy ötlet.

A srácok fogták és megcsinálták barátjuk Javier, életnagyságú kartonpapírmását, és elvitték magukkal a 2018-as VB-re. A fiúk kicsit viccesre akarták venni a figurát, ezért Javier pólójára azt íratták: “Az asszony nem engedett el.” Ezt annak érdekében tették, hogy ne nézzenek rájuk furán, mikor egy emberi nagyságú papírral császkálnak a meccsen és a városban.

Még egy kocsmába is elmentek, ahol megitatták Javiert, és tökéletesen látszott a felirat kék színű pólóján.

A fiúk indítottak egy Facebook oldalt Javier papírmásának, és a kis kiruccanásnak, aminek már több, mint 180 ezer követője van.

A srácok nagyon jól érzik magukat orosz földön, és a karton Javier sem marad ki semmi jóból, hiszen mindig etetik, meg itatják, meccsre viszik, sőt nagyokat buliznak vele, amiről videofelvételek is készültek.

A “rajongók” azt remélik, hogy ezeket a videókat és képeket elnézve, Javier nejének meglágyul a szíve és a legközelebbi VB-re már boldogan engedi el férjét, hogy együtt élhesse át ennek a csodás eseménynek a varázsát.

Ha még nincs menetrended a 2018-as Labdarúgó Világbajnokságra, ne habozz beszerezni egyet, amin tökéletesen nyomon tudod követni:

Melyik nap?Hány órakor?
Mely országok csapatai mérkőznek meg egymással?
Hol lesz a meccs?

Ezen a linken megrendelhetitek a képen látható menetrendet, több változatban is. Klebis.hu Webáruház