A melltartó a női ruhásszekrény legfontosabb eleme. Szinte minden nap velünk illetve rajtunk van, hangulatunk és önbizalmunk ezektől függ. Mi most összegyűjtöttünk néhány tippet arról, hogy hogyan érezheted magad kényelmesen eme fehérnemű viselésénél, és használja a legteljesebbet.

Ne hagyd, hogy a melltartód lecsússzon.

Pánt nélküli melltartók rendszeresen lecsúsznak, vagy rosszul támasztják alá melleket, ami  tényleg elég bosszantó. Akassz egy pántot a melltartó hátuljába, majd vidd előre a melleid alá, és rögzítsd a másik hátoldali akasztóba. Így a melltartó a helyén marad, akármit csinálsz.

A tökéletes push-up titka.

Ez a technika kiválóan alkalmas egy fotózásra. A szilikon betéteket átlósan tedd a melleidhez ne pedig a szokásos vízszintes módon. Próbáld meg mindenhol alátámasztani a melleidet.

Ha a pánt kidörzsöl.

Tegyél speciális szilikonbetéteket a pántok alá, ami megakadályozza, hogy kidörzsölje a bőrödet. A kidörzsölő pántok azt jelzik, hogy a melltartó pántja túl szoros, és az összes terhelés a pántokba megy.

Kényelmes pánt nélküli ruha.

Ha úgy akarod viselni a pánt nélküli ruhádat, hogy ne látszódjon ki alóla a pánt, akkor egyszerűen csak varrd bele a ruhádba a melltartót, ahogy a képen is látod. Ezzel a módszerrel garantáltan élvezni fogod a megjelenésed.

A pántok beállítása.

Ne feledd: az optimális alátámasztást akkor érheted el, ha két ujjad a pánt alá teszed, ahogyan a képen is látod. Így a pántok beállítása nagyon egyszerű, és fájdalommentes lesz.

A mellek megemelése.

Ha a melltartó kinyúlt, és már rosszul tartja a melledet, vagy egyszerűen csak meg akarod emelni a melleidet, keresztezd a pántokat hátul.

Csipkemelltartó.

Ez a fehérnemű remekül néz ki, kényelmes és puha, mert nincs benne semmilyen merevítő, ami irritálná a bőrünket és testünket. Ám sajnos ebbe a fazonba a mellek nem mutatnak semmilyen formát. A probléma megoldásához tegyél be egy fürdőruha betétet. Ragasztóval akár rögzítheted is, hogy ne csússzon ki.

Ha az ingen rések vannak.

Ez elég ismert probléma a nagy kebellel rendelkező emberek körében. Annak érdekében, hogy ne tedd ki a melleidet idegen tekinteteknek, rögzítsd az ing gombjai között a hézagokat kétoldalú ragasztóval, vagy ha nagyon ügyes vagy és nem fog látszódni akkor biztostűvel is.

A melltartók tárolása.

Ez egy remek módja annak, hogy megfelelően tárold a melltartóidat. Így nem veszítik el formájukat, és könnyen hozzá tudsz férni.