A reklámon nagyon sok múlik. A körítés és a csomagolás vonzza a vásárlót. Ezt mondják a kereskedelemben. Akkor ez igaz lehet kicsit átalakítva is a filmekre. Aki igazán el tudja kapni a film lényegét, és ezt jól be is tudja mutatni, ott tutti a siker. Mint ennél a 9 filmnél is, képesek vagyunk újra és újra megnézni, ha meglátjuk a bemutatóját.

1. Micsoda srác ez a lány!

A jelenet mikor a egy telt házas stadionban Amanda Bynes villant, hogy bebizonyítsa ő lány. Sokan várják, a pillanatot mikor megtekinthetnék a színésznő kebleit. De itt nincs villantás, hisz ez egy tini film. Szó sincs meztelenségről.   2. Változó világ.

1980- ban ez a film nagy sikert aratott. Főleg mikor a színésznő a medencéből kijövetele után ledobta a bikinijét egy jelenetben.  

3. Az emlékmás.

Mindenkit meglepett mikor a filmben Arnold Schwarzenegger egy 3 mellű örömlánnyal találkozott. Hisz valljuk be, ilyet nem minden nap lát az ember.  

4. Titanic.

A pillanat mikor Kate Winslet meztelenül pózol mindenkit meglepett.  

5. Boogie Nights

A filmben fiatal srácok próbálnak egy amatőr felnőtt filmet forgatni. Ám a végén mégsem egy nő kelti fel az érdeklődést. Dirk Diggler teste ejti ámulatba a nézőt.  

6. Jelek.

A film megjelenésének idején, az idegenek igen divatos téma volt. Ám ebben a filmben nem láthattunk egyet sem. Kivétel ebben a pillanatban, mikor egy hirtelen megjelenik. De aki jobban szemügyre akarta venni bizony meg kellett állítania a képet.  

7. Óz, a csodák csodája

Ebben a mesés filmben mindenkit meglepett a rémisztő jelenet mikor az erdőben sétálva a barátok valami zajra lettek figyelmesek. Amiről végül nem is derült ki, hogy mi volt. 

8. Égető bizonyíték.

A legtöbben küzködtünk a könnyeinkkel mikor Brad Pitt-nek meg kellet halni. De mindenki végignézte lassítva is, hogy találja el a golyó a színészt.  

9. A Wall Street farkasa.

Leonardo rejtet kamerája betekintést engedett a a színésznő intim zónájába. De valójában hiába állította meg bárki a képet. Az tudni kel, hogy ez csak egy fehérnemű ami olyan volt, mintha….