Statisztikák szerint a férfiak mintegy 45% -a és a nők 35% -a ismerte el, hogy valamilyen érzelmi viszonya van valaki mással. Ennek több oka is lehet, a partnerek nem értenek egyet. Sok időt töltenek a telefonjukat nyomkodva, ezáltal természetesen kialakulhat mások felé valamilyen kötődés. Összeszedtünk néhány dolgot, amire jobb ha mindenki odafigyel, ha nem akarja, hogy kapcsolata, hamar véget érjen.

Túl a barátságon.

A hármas az egy nagyon rossz szám, mert valaki mindig ki lesz rekesztve, ez mind a baráti társaságokra, mind a párkapcsolatokra is igaz. Teljesen mindegy mennyire vagytok barátok, barátnők ne engedd túl közel egymáshoz őt és a párodat. Sosem tudhatod milyen vonzalom alakul ki közöttük és ha nem figyelsz talán te leszel az, akit kirekesztenek, mert feleslegessé váltál a kapcsolatban.

Az online flörtölés is flörtölés.

Az internet sok szempontból megkönnyíti, hogy kapcsolatot építsünk ki másokkal. De nagyon vigyázz ezekkel a dolgokkal, mert ha a partner megneszeli, hogy másokkal beszélgetsz úgy, hogy nem is tudja kiről van szó, beindíthatja nála a vezérhangyát és elkezd gondolkodni, te mégis kin nevetsz ilyen jókat. Nem célszerű, akkor írogatni telefonon, mikor a pároddal vagy.

Kapcsolat a telefonoddal.

A legtöbb ember még ki sem nyitja reggel a szemét, de már fent lóg a közösségi hálón, úgy, hogy közben a párunk ott fekszik mellettünk. Ennek a viselkedési formának köszönhetően, egyre távolabb kerülnek egymástól a párok.
Ahelyett, hogy az emberek beszélgetnének párjukkal, barátaikkal vagy a családjukkal, inkább a virtuális valóságot választják. A szerelmes ember mindig a párájával foglalkozik. Aki meg már nem szerelmes, ő próbálja a lehető legkevesebb infót kiadni magából.

Panaszkodsz a partneredre vagy valaki másra.

Nyilvánvaló, hogy a nők mindent megbeszélnek egymás között, még a párkapcsolataikat is, ugyanis egymástól várják a segítő támaszt, vagy a pozitív visszacsatolást. De nem mindig jó dolog ilyen témákat feszegetni, mert sose tudhatod melyik barátnőd él vissza vele és könnyen olyan szituba keveredhetsz, ami kellemetlen lesz mindenki számára.

Kapcsolat az idegenekkel.

Az érzelmi hűtlenség olyan veszélyes, mint a házasságtörés, mert intenzív, mégis láthatatlan. Természetesen szeretheted a partnered, de ha néhány reakciód súrolja a hűtlenség vonalát, fennáll annak veszélye, hogy elveszítheted azt, akit szeretsz.
Például, találkozol egy nővel egy bárban, aki flörtöl veled, és ad neked valamit, amit nem kapsz meg a jelenlegi párodtól. Ez egy figyelmeztető jelzés, hogy valami nem megy jól közötted és a partnered között!
Ha idegen emberre van szükséged, hogy a benned lévő űrt kitöltse, amit a párod nem tud, akkor bizony az érzelmi hűtlenség területén jársz.

Van titkos barátod.

Egyértelmű, hogy az embereknek vannak barátaik, amiket általában a partnerrel meg is osztanak. Ám minden ember életében létezik egy olyan barát, akiről nem igazán szeretsz mesélni a párodnak. Lehet régen volt köztetek valami, vagy csak szimplán a barát táplál irántad gyengébb érzelmeket, amiket te tudsz kezelni, de jobb ha a párod nem tud róla, hogy elkerüljétek a félreértéseket.

Más emberrel álmodsz.

Az egy természetes dolog, ha az ember álmodik. De mi van abban az esetben, ha más személlyel álmodsz? Nyugodj meg semmi probléma, ez elő szokott fordulni. Viszont egyáltalán nem jelenti azt, hogy ne szeretnéd a saját párodat. Ám ha ezek az álmok elég sűrűn fordulnak elő és kicsivel több is van benne a kelleténél, akkor ideje elgondolkodni, hogy mit érzel igazából a párod iránt.

Pénzügyi hűtlenség

Kutatási eredmények szerint a férfiak és a nők több mint 60% -a úgy véli, hogy a pénzügyi hűtlenség éppen olyan szörnyű, mint a fizikai. Mi több, a válaszadók egyharmada úgy érezte, hogy a pénzügyi hűtlenség szexuális hűtlenséghez vezethet.
A pénzügyi hűtlenséget is ugyanúgy lehet értelmezni, tehát, elhallgatunk bizonyos információkat, a bizalom elveszik és a kapcsolat stagnálni kezd, majd a párok elválnak. Ha mindenkinek van valamennyi jövedelme, amit magára tud költeni, akkor könnyen elkerülhető a probléma.

Ne hagyd a barátaidnak, hogy bírálják a partnered.

Akármennyire is vagytok barátok, sose hagyd a barátaidnak, hogy ítélkezzenek a párod fölött, még akkor sem ha igazuk van. Kettőtök kapcsolata nem tartozik másra, csak rátok. Ha hagyod, hogy ítélkezzenek fölötte, könnyen a kapcsolat végét jelentheti. Persze elmondhatsz bizonyos infókat a kapcsolatról, de ne túl sokat. Ha problémátok van, kettőtöknek kell megoldani, harmadik ember beleszólása nélkül.