Egy nő olyan képességekkel bír ami bármelyik férfit leveszi a lábáról. A lényeg, hogy tudja használni a csáberejét. Mert lehet egy nő bármilyen csinos vagy szép a férfiak csak akkor figyelnek rá oda ha van kisugárzása, vagy ízig vérig nő. Ami nem a kivágott, vagy mini ruháktól lesz valaki.Egyszerű praktikákról beszélünk.

1.Az alap: MOSOLYOGJ! Tudósok bebizonyították, hogy a férfiak sokkal jobban vonzódnak egy nőhöz, ha az mosolyog. Azt a jelzést küldöd “Boldog vagyok, és boldoggá tehetek.”. Melyik férfi ne vágyna erre a biztonságra. 

2. Mutass érdeklődést a hobbija iránt. Ha kicsit furcsának vagy számodra idegennek is találod. Nem biztos, hogy azért mert te nem tudod milyen, attól még az rossz. Légy nyitott és biztos, hogy ő is jobban keresi majd a kegyeidet. 

3. Alakítsd úgy, hogy a férfi férfi lehessen. Enged, hogy azt érezze szükség van rá. Nélküle nem boldogulsz. A  férfit azért teremtették, hogy a nőkre vigyázzon. Ezért hagyjuk, hogy tegyék a dolgukat.

4.  Ha szeretnél köszönetet mondani, valamiért légy nagyon közvetlen és őszinte. A férfiak nem szeretik a kényszeres és az erőltetett dolgokat.A nőn meglátszik ha valamit nem szívből tesz. A férfiak csak akkor tudnak igazán megnyílni, ha egy nőn érzik a biztonságot.  

5.Hagyd, hogy egy férfi gondoskodjon rólad. Ne akarj egy amazonként tündökölni. Légy törékeny és enged, hogy a férfi óvjon, vigyázzon és szolgáljon. 

6. Ha úgy érzed egy férfi tetszik neked ne viselkedj vele másként, mert attól ő elbizonytalanodik. Légy kiegyensúlyozott, és önmagad. A hangulatingadozások nem épp a legvonzóbbak egy nőben.  

7. Ne akarj a barátja lenni. Egy pasit akit becserkészni próbálsz, nem kell ellátni csajozós tippekkel. Arra sem kötelez senki, hogy hallgasd a nő ügyeit. Légy ebben a témában távolságtartó. Tudja mihez tartsa magát. 

8.A tekintetünk sokat elárul rólunk. Ezt még a férfiak is tudat alatt meg érzik. Tehát ha szeretnéd az érdeklődést fenntartani, tartsd kicsit hunyorítva szemed, ezzel érdeklődést fog kifejezni a tekinteted.