Nem olyan idegen téma már számunkra, hogy valaki átalakító műtétet végez magán. Sőt az sem, hogy valamilyen oknál fogva az egyén rossz testbe születik, és nem tud teljes éltet élni. Pontosan erre a célra találták ki ezeket a beavatkozások, hogy az ilyen embereken tudjanak segíteni. Összegyűjtöttünk néhány embert, akik éltek a lehetőséggel és mára már boldogan élnek. Íme 7 nő, akik valójában férfi testbe születtek, most viszont bárkit el tudnának csábítani, akit csak akarnak.

Andreja Pejic
Andreja felfedezése után nemsokkal az egyik legkeresettebb modell lett, aki egyszerre reklámozott férfi és női ruhákat. 2011 januárjában férfi és női kollekciókban is megjelent, többek között Jean-Paul Gaultier és Marc Jacobs modelljeként, majd pedig a Dossier Journal címlapjára került.

Lili Elbe

Az első dán származású férfi, aki először végeztetett magán műtétet, hogy nővé válhasson. Életéről még film is készült “A Dán lány” címmel.

Laverne Cox.

Transznemű színésznő,rendező és LMBTQ aktivista. Színésznőként leginkább az “Orange Is The New Black” című sorozatból ismerhetjük, amiben szintén transznemű nőt alakít.

Kim Petras

A tini sikeres modell lett, de elmondta, hogy sokan kérdezték tőle, milyen nőnek lenni, ám erre ő azt válaszolta, mindig is annak érezte magát, csak rossz testben élt. A modellkarriere felfelé ívelt, ám ő végül az énekesi pályát választotta.

Kim Petras (@kimpetras) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki, mikor még a kicsi Tim testében élt.

Kim Petras (@kimpetras) által megosztott bejegyzés,

Amiyah Scott

Egy Amerikai valóság showban tűnt fel, de mindig is tudta, hogy nőként akarja élni az életét, ezért szakorvosokhoz fordult. Jelenleg sikeres modellként tevékenykedik.

Jenna Talackova

Jenna szintén egy valóság showban tűnt fel, de már ő is sikeres modellnek számít, pedig valójában fiúnak született.

Carmen Carrera

2011-ben jelent meg egy valóság show a RuPaul’s Drag Race harmadik évadában. Jelenleg sikeres színésznő és modell. 2009-ben férjhez ment, de 2013-ban el is váltak.