Mindannyian tudjuk hogy néz ki a Nutella, egy Snickers-t pedig 2 kilométerről is felismernénk. Annyira megszoktuk már ezeket a termékeket, hogy a velük kapcsolatos legapróbb változtatásokat sem vesszük jó néven és hajlandóak vagyunk azt hinni, hogy mindig ugyanolyanok maradnak. Pedig nem így van és ezt az alábbiak is alátámasztják.

1. A McDonald’s McFlurry-je és a sündisznók
2006-ban aktivisták megkérték a McDonald’s-ot, hogy tervezzék át a McFlurry poharát. Az ok az volt, hogy sok sündisznó pusztult el úgy, hogy beszorult a pohárba (mivel nagyon szeretik az édességet és sok volt az eldobált ibrik). A McDonald’s eleget tett a kérésüknek.

2. Rejtett elemek a Coca-Cola üvegén
2016 karácsonya előtt jelent meg ez az apró kis változás. Ha megnézed a jegesmedvék orrát, egy apró Coca-Cola-s üveget láthatsz benne.

3. Mi történt a naranccsal?
Az új logó tervezői úgy vélik, hogy az “A” betűben lévő “rejtett” mosoly és az aszimmetrikus formák sokkal figyelemfelkeltőbbek és jobban vonzzák a tekintetet.

4. Változott a Snickers súlya?
Az orvosok és táplálkozásszakértők javaslatára a gyártó 7%-kal csökkentette a Snickers súlyát, így kevesebb a kalória és a cukor is benne.

5. A Nutella színe
A Nutella világosabb lett. Egy német szervezet bevizsgálta és rájöttek, hogy 1,2%-kal kevesebb tejpor van benne, mint azelőtt. Ezen kívül mást nem nagyon tudtak megállapítani, ugyanis a Ferrero nem árulja el, hogy mennyi kakaó van a termékben.

6. Már nincsenek buborékok a Skype logójában
Azért változtatták meg a logót, hogy jobban illeszkedjen a Microsoft arculatához.