Ha megismerkedsz valakivel, akár az interneten keresztül, akár baráti társaságod által, mindig vannak olyan jelek, amik arra engednek következtetni, hogy nagyon rossz ajtón kopogtatsz, ugyanis mögötte egy fura személyiségű ember lehet, akivel nem szívesen alkotnál egy párt. Elhoztuk nektek azokat a jellemzőket, ami egyértelműen rávilágít, hogy az ilyen emberekkel nem szabad összejönni, mert a kapcsolatban Te húzod a rövidebbet.

Folyamatosan csak az exéről beszél, téged figyelembe se vesz, hogy akarod e hallgatni vagy sem. Az ilyen ember még nagyon a múltban él, és nem fog egyhamar megszabadulni tőle.

Zsugori, ő aztán egy petákot sem hajlandó költeni összegyűjtött pénzéből, jobb ha ezekre odafigyelsz, mert ha már az elején ilyen a hozzáállása, gondolj bele, milyen lenne, ha gyerekeitek lennének. Sőt ez a habitus sajnos rád is ragadhat, aminek következtében, elkezdesz te is spórolni, és nem költesz új holmikra.

Anyuci pici fia, egy tapodtat se tesz meg, sőt még egy döntést se hoz nélküle. Az ilyen ember önállótlan, aki anya szoknyája mögött meghúzza magát.

Rendszeresen általánosít, mások által kapott információk alapján ítélkezik, nem pedig tapasztalat alapján. Igazi kritikus, bezzeg ha ezeket neki kellene csinálni, menne a hiszti.

Folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy milyen a külseje, hányszor jár edzőterembe, ezt mindenkinek mutogathassa, no meg a tükörben nézegethesse szép idomait. Az ilyen pasi önző és csak magával foglalkozik, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatban nem te leszel porondon.

Azért hozza fel állandóan a gyerek témát, mert ő teljes mértékben abban a hitben van, hogy a nők sok gyereket szeretnének. Igen, ez régen volt, de most már 1 vagy max 2 gyereket szeretnének.

Amikor magas láza van, köhög esetleg rosszabb egészségi állapotban van, Te vagy ott mellette, Te ápolod és gondoskodsz róla, de amikor makk egészséges, csak a haverok számítanak, te meg már nem vagy olyan fontos, mint mikor ki kell szolgálni.