Egy boldog párkapcsolat millió apró dolgon múlik. Olyanokon mint például a hűség. Abban megegyezhetünk, hogy csalódni nem szeretne senki a másikban. De azért van még pár apróság amik előbb vagy utóbb semmi jóhoz nem vezetnek.

Ezekből mutatunk nektek hatot.

1. Nárcizmus
Rendkívül hiú emberek akiket sosem lehet eléggé szeretni és elismerni. Mindig a hibákat keresi de ő maga nem hibázhat semmiben.

2. Túlságosan romantikus
A csábítás folyamata és az új kapcsolat létrehozása nagyon fontos egy romantikus ember számára. Az ilyen emberek szeretik az új benyomásokat, és nem tudnak rutinban élni – csak unatkoznának. Ennek elkerülése érdekében a túlságosan romantikus ember újfajta szórakozási lehetőségeket talál, hogy boldoggá tegye magát.
Utálják a határokat vagy korlátozásokat, és mindenekelőtt tartják szabadságot.

3. Nincs önbizalma
Mindannyiunkból hiányozhat itt-ott egy kis önbizalom. De ha  egy személy nem tudja a saját életét élni anélkül, hogy valaki folyamatosan ne biztatná az veszélyes jel!  Amikor az ez az illető látják az elidegenedés legcsekélyebb pontját, azonnal elkezd keresni egy új kapcsolatot, ahol minden más lesz.

4. Túl önző
Csak magukra gondolnak és képtelenek elviselni azt, ha a párjuknak is valami gondja lehet. Egyébként maguknak megbocsátják azokat a hibákat amiket másban ki nem állhatnak.

5. A szenvedő
A szenvedő mindig a mártírt játssza. Bármely kis dolog miatt szomorú lesz ezért keresnek valakit, aki megnyugtatja őket. Amikor partnereik nem tudják megadni, amit akarnak, a szenvedők új embert keressenek.

6. A kritikus
Képes bárkit kritizálni és tanácsokkal ellátni anélkül, hogy kérték volna. Rendszerint meg is bánt másokat de ez őt nem érdekli. Valójában csak nem elég magabiztos ezért másoktól várja el a biztatást.

 

Ti mit gondoltok erről? Írd meg kommentben! 🙂