Minden országnak megvannak a sajátosságai. Néhányuk valóban érdekes és hasznos, ezért szomorúak vagyunk amikor rájövünk, hogy saját országunkban nincsenek ilyen dolgok. Most összegyűjtöttünk 7 példát.

  1. Konyhamalac

Az Egyesült Államokban a legtöbb ember elkülöníti a különböző szemetet. A folyamat megkönnyítése érdekében nagyon kényelmes eszközt találtak ki . Ez az eszköz ledarálja az élelmiszer hulladékot hogy az könnyedén távozhasson a lefolyón , így a kukában nem fog kellemetlen szagokat árasztani a megmaradt ételhulladék.

2. Fluorid a vízben

A 20. században fluoridált vizet használtak az Egyesült Államokban. Ez a víz egészségesébe teszi a fogakat. Megakadályozza a fogak bomlását, és a savképző baktériumok reprodukálását.

3. Légkondicionálók

Természetesen más országokban is vannak klímaberendezések, de az USA-ban már a ház építésekor meg van tervezve . Leginkább csatorna-kondicionálókat használnak, amelyek nem csak a szobát teszik hűvösebbé, hanem a levegőt is frissítik. Mert kívülről érkező levegőt hűtik .

4. Csomagolt burgonya

Darabokban csomagolt burgonya elég meglepő dolog , mivel Európában kiesebb nagyobb zsákokban vesszük és nem gondolnánk, hogy csak 1 szemet fogunk vásárolni.

 

5. Útjelző táblák

Szinte mindenki tudja mit jelentenek , de ők itt is biztosra mennek , ezért szöveget is hozzá fűznek a táblákhoz.

6. Tömegközlekedés a fogyatékkal élőknek

A tömegközlekedés az Egyesült Államokban nagyon könnyű a fogyatékossággal élők számára . Az amerikai járdák általában egyenesek és laposak, ami megkönnyíti a mozgást.