Meghan Markle és Harry hereg esküvője az idei év egyik legjelentősebb eseményévé vált. A házaspár kapcsolata már jó ideje reflektorfényben van. Ez köszönhető a menyasszony enyhe lázadó típusának, ugyanis nem feltétlenül tartotta be az udvari hagyományokat.

Összegyűjtöttünk Nektek pár ilyet.

1.  A kapcsolatról hamarabb nyilatkozott, mint tehette volna

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Meghan hamarabb csacsogott kapcsolatáról a herceggel mint azt szabadott volna. Először 2017-ben a Vanity Fair-nek mesélt arról, hogy szerelmesek és együtt akarnak lenni. Ez persze egy mindennapos dolog, de a királyi családoknál az ilyen információkat nem pletykáljuk ki.

2. A pár nem zavartatta magát a nyilvánosság előtt

Ha megfigyelitek Vilmos és Katalin közös képeit láthatjátok, hogy nyilvánosan még egymás kezét sem fogják meg. Ez is egy fajta udvari etikett. Harry és Meghan ilyen téren nem zavartatta magát.

3. Meghan házas volt

Meghan Markle 1993-ig házas volt Trevor Engelson filmrendezővel. 10 évig voltak együtt ebből 2 évig éltek házasságban. Szerencsére már nem tiltott dolog a válás az udvarban.

4. Meghan nem előkelő családból származik

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Meghan szülei hétköznapi emberek. Anyja az afrika-amerika Doria Regland szociális munkásként és jóga tanárként dolgozik. Apja, Thomas filmsorozatokban dolgozott. Meghan csak magának köszönhet mindent bizonyítva ezzel azt, hogy bármit elérhetsz az életben, ha akarsz.

5. Beszédet mondott az esküvőn

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,


Sussex hercegnéje az ünnep végén beszédet mondott, amelyben megköszönte a királynőnek, Károly hercegnek és a királyi család többi tagjának a meleg fogadtatást. A lány a “megtaláltam a hercegem” mondattal fejezte be a beszédet.

A hagyományok megsértése persze nem vethet akadályt a komoly érzelmeknek. Az biztos, hogy boldogok és szerelmesek.

Ti mit gondoltok erről?