Amikor egy nő ruhát vásárol, nem csak magára gondol. Meg akar felelni a világ elvárásainak, és a partnerének. De mi van akkor, ha egy általa kedvelt ruhatípust valójában, rajta kívül senki nem tart jónak.

Sőt ezektől a daraboktól a legtöbb férfi falnak fut. Pedig valójában kinek szeretne egy nő tetszeni?! Ezért is jó tudni, hogy a pasik ezt az 5 típust nem nagyon kedveli. Tehát hölgyeim ezek után már tudni fogják mivel tudnak majd igazán hódítani.

1. A zsák ruhák. Ezek a típusú ruhák a férfiak szemében előnytelennek bizonyulnak. Nem emelik ki a mellet, és a derék formáját. Rövidítik a lábakat, ezért alacsony nők számára kifejezetten előnytelen.

 

2.A túl sok minta és szín. Ezek a ruhák a férfiak szemében egy gyerekes nő képét láttatják. Sokkal inkább részesítik előnyben a szolid színvilágot. Vagy legalábbis az egyszínűt.

3. A magas derékrésznél formált ruhák. Ezt a legtöbb férfi leszavazta mondván, hogy egy középiskolás diáklánnyal állnak szemben.

4. A hosszú inkább kényelmes, mint csinos stílus. Ezt a típust is egyértelműen elutasítják, mivel nem adja ki a női alakot. Egy férfi sokkal jobban szereti a testhez álló formákat. Ebben a ruhában pedig legyen valaki bármilyen jó nő egy szürke egérnek látszik.

 

5. Komplex design ruhák. Ez egy igazán figyelem felkeltő darab. Na de nem azért mert jól áll hanem a túlzott méretei miatt. Mély kivágása, hatalmas ujjai összességében elegáns, de koránt sem férfifogó darab.