Nem elég ha valakit teljes szívedből szeretsz. Ez hosszú távon sajnos kevésnek szokott bizonyulni. Ahhoz, hogy valakivel le tudd élni az életed szükség van néhány alapvető dologra. Tudni kell alkalmazkodni, néha olyat is meg kell tenni amit mi nem szeretnék, de a másik kedvéért. Nem lehetünk önzők, egyen rangúként kell kezelni társunkat.

1. Nem tudja kifejezni, az érzéseit.

Vannak azok a típusú emberek akik ez nehézséget okoz. De egy kapcsolatban mindenki vágyik a szeretettre. Adni jó, de ha te sokáig nem kapsz akkor kiürülsz belűről és nem érzed magad képesnek tovább harcolni azért ami látszólag reménytelen.

2. Az örök gyerek.

Az a típus aki képtelen felnőni. Valójában mindenkiben ott lakozik a gyerek, de vannak aki ezt nem tudják félre tenni. Még a legkomolyabb dolgokat is képesek elbagatellizálni. Ezt hosszú távon senki nem tudja tolerálni, és előbb utóbb problémák adódhatnak ebből.

3. Csak a saját jövője érdekli.

Az ilyen embernek általában csak a saját céljai és álmai lebegnek a szeme előtt. Soha nem gondolkodik veled, nem épít közös terveket, és a jövőképében nem igazán szerepelsz… Ezek olyan típusú emberek, akik szórakoztatóak, érdekesek, de valójában nem vesznek téged igazán komolyan.

4. A magányt élvezi.

Nincs szüksége társaságra. Sokszor jobban elvan magába, mint társaságba. Ha valami nyomasztja nem beszéli meg veled, inkább magában őrlődik. Egy életet nem lehet így leélni. Egy kapcsolatban szükség van a kommunikációra.

5. A bizalom hiánya.

Ha valakivel összekötöd az életed meg kell tanulnod megbízni benne. Ha nincs meg a bizalom kettőtök közt, abból csak az örökös vita lesz. Nem fogtok tudni nyugodtan élni, mivel mindig azt keresitek mikor ver át a másik.