Ahogy egyre idősebbé válunk kifinomul az ízlésünk. Így van ez a filmek terén is. De így belegondolva jó lenne kitörölni az emlékeket és újra kikapcsolt aggyal végignevetni ezeket a vígjátékokat amik meghatározták a 2000-es éveinket.

Eurotrip (2004)

Eddig az EuroTrip bizonyult az egyetlen igazi sikernek a fiatal színész karrierjében. Mechlowicz legújabb filmje a Demonic nevű horror 2015-ben jelent meg, és sem a közönség, sem a kritikusok nem fogadták kedvezően.

Jacob emlékezetes teljesítménye a filmben valóban segített elindítani a karrierjét, amely még mindig gőzerővel megy. Ma a színész jól ismert a Limitless, Elementary és a BrainDead sorozatból.

Az EuroTrip után Michelle-nek sikerült lenyűgözni a nézőket a Gossip Girl című kultikus TV-sorozattal és továbbra is örömet szerez a közönségnek friss film- és tv-előadásokkal.

Szüzet szüntess (2004)

Elisha-nak számos szerepe volt fiatalabb korában, az utóbbi időben azonban úgy tűnik, hogy karrierje lelassult. A Szüzet szüntess és a Sassy Girl után nem tudunk egyetlen sikeres filmet megnevezni, amivel szerepelt.

Emile Hirsch-nek a Szüzet szüntess után sikerült nemzetközi hírű színészévé válnia. Nemcsak komédiában, hanem komoly drámákban is szerepelt. Mindig jól adja a karakterei mélységét.

A színész  legutóbbi emlékezetes előadása a Rango animációs film egyik karakterének hangja volt – nem egy hatalmas ugrás a siker felé. 49 éves korában Timothy Olyphant továbbra is különböző filmekben jelenik meg, de az átütő siker mindig elmarad.

Ace Ventura: Állati nyomozoo (1993)

Jim Carrey élete két részből áll melyeket barátnője tragikus öngyilkossága választott el egymástól. Mostanra kevesebb szerepet vállal és inkább a művészeteknek hódol.

Az idő vasfoga nem ejtett sebeket rajta. 53 évesen még mindig gyönyörű. Manapság a színészet mellett forgatókönyveket ír és rendez is.

Sean Young a színésznő, aki az Ace Ventura gonoszát játszotta. Továbbra is különböző filmekben szerepel, azonban ezek a filmek messze nem lettek sikeresek. Egyetlen kritikusan elismert teljesítménye a közelmúltban az orosz Esenin TV-sorozatban volt: Isadora Duncan-t alakította.

Kőagy őrnagy (1995)

A 29 éves színész 58 szerepben játszott. Igaz amik sikeresebbek voltak azokban mint gyerekszínész szerepelt. Egyébként szép televíziós sikereket ért el.

Már rég felhagyott a színészkedéssel. 15 éve játszott szerepet utoljára.

Nem mondhatnánk rossz színésznek őt, de karrierje csúcsán felhagyott vele és inkább forgatókönyveket ír azóta.

A testvéreivel együtt Damon egy szórakoztató előadóművész dinasztiájának egyik tagja. Az Wayans család egyik legsikeresebbike. Napjainkban nagyszerű TV-sorozatokban szerepel. ilyen például a Halálos Fegyver (2016).

Tökös csaj (2002)

Noha a Tökös csaj nem volt egy egyöntetű siker egy egész kis vígjáték sorozatot indított el. Azóta Rachel McAdams Hollywood egyik legjobban fizetett színésznője.

Anna Faris túl sok időt töltött az agyatlan vígjátékok közt. Sajnos a 40 éves színésznő nem tudott kitörni ebből végül.

Rob komikus színész. Adam Sandler barátjaként rengeteg -nem túl sikeres- vígjátékot tudhatnak maguk között. Volt köztük persze pár elismertebb is de a színész végül megmaradt ilyennek amilyennek ismerjük.

Horrorra akadva (2000)

A színész több elismert filmben is szerepet játszott, mint például a Rekviem egy álomért. A 45 éves színész továbbra is vállal szerepeket, de a karrierje csúcspontja már mögötte van.

A színésznő utolsó figyelemre méltó filmje az Amerikai Pite: Találkozó volt amelyet 2012-ben forgattak. Manapság Shannon mint profi pókerjátékos ismert.

A horrorra akadva filmek állandó szereplőjeként további számos romantikus vígjátékban is szerepelt továbbá a Törvénytisztelő polgár című thrillerben.

Buliszervíz (2001)

A 40 éves Ryan Reynolds Hollywood egyik legjobban fizetett színésze. Továbbra is örömet szerez a rajongóinak emlékezetes előadásaival és erősen humoros tweet-jeivel.

Napjainkban Daniel Cosgrove elsősorban szappanoperákban jelenik meg. A színészt még Emmy-díjra jelölték a Drámai Sorozatban kiemelkedő mellékszereplő kategóriájában.

Tara Reid számos tini komédiában játszott, és már nehézséget okoz neki az irányváltás és a komolyabb szerepekre való áttérés.

Amerikai Pite (1999)

Az első amerikai pite film egyértelműen kultuszfilm. Érdekes módon, a szereplők közül csak kevésnek sikerült valódi sikert elérni más projektekben. Jason Biggs 107 filmben szerepelt, de a közönség még mindig igazán csak Jim-ként ismeri.

Seann William Scott utolsó emlékezetesebb munkája a Jégkorszak című animációs filmben volt. Ő volt az egyik oposszum hangja.

Az Amerikai Pite felejthetetlen szerepén kívül Thomas is híres TV-színésznek ismert, köszönhetően elsősorban a Grace Klinika című sorozatnak.

A különböző tini komédiákon kívül Chris Klein-nek volt pár szerepe a tévében, valamint Mel Gibson mellett komoly háborús filmben is szerepelt (de ez már a 2002 utáni években).

Ismét egy színész, akinek az Amerikai Pite óta semmi kiemelkedő szerepe nem volt. Állítólag továbbra is várja hátha egyszer sikerül neki.

Alyson-nak sikerült profitálnia az Amerikai Pite szériából. Buffy a vámpírok réme és az Így jártam anyátokkal sorozatokban továbbra is hozhatta bájos karakterét.

A 38 éves színésznő manapság is lenyűgöző. Színészi pályafutása viszont még csak nem is döcög. Az Amerikai Pite: Találkozó óta nem volt egyéb szerepe.

Eugene Levy nemcsak színész, forgatókönyvíró és rendező – hanem sikeres producer és operatőr is. Ma 70 éves még mindig erős.

Jennifer Coolidge femme fatale stílusával még mindig megragadja a nézőket. Stand-up komedista. Amerikai Pite sikerei után Jen Az élet csajos oldala sorozatban szerepelt. Az első szezonban vendégsztárként jelent meg, majd a másodikban csatlakozott a főszereplőkhöz.