A legrosszabb mikor már fél napja azzal foglalatoskodsz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb nadrágot. Ám nagyjából 5 próba után elmegy a kedved az egésztől. Ilyen esetekre mutatjuk ezt a trükköt. 3 egyszerű lépés ami megmutatja melyik számodra a tökéletes méret. Próbáld ki egy méretben jó farmerodon, hogy valóban működik e! És mától a vásárlás nem lesz nyűg.

1.A megfelelő méretet úgy tudod megnézni hogy a nyakad köré tekered. Ha ez méretben megfelelő akkor könnyedén összeér. Persze nem 3-szor körbetekerve…. 

2. Szorítsuk ökölbe a kezünket, és hajlítva karunkat akasszuk be a nadrágba a képen látható módon. Ha ez nem okozz nehézséget, akkor még egy lépéssel közelebb kerültél a megfelelő nadrág megtalálásához. 

3. A nadrág szárának hosszúságát ezzel a módszerrel egyszerűen megtudhatjuk. Fogjuk meg a nadrágok alját és tárjuk ki karjainkat amennyire csak tudjuk. Ha a nadrág középen az áll alatt megy át akkor már kész is vagyunk. Megtaláltuk azt ami számunkra a legjobb.   +1. Ha egy szűk szárú nadrágot veszünk, ezzel azt tudjuk letesztelni, hogy lábunkon fel tudjuk e húzni a nadrág szárát.  

Ha mindent jól csináltunk, akkor nincs hiba. Tökéletes, mint ha ránk öntötték volna.