Vannak olyanok, akik úgy hiszik magukról, hogy vonzók, pedig az emberek többsége nem így gondolja. És van az ellenkező eset, amikor valaki kicsit sem tartja magát vonzónak, pedig rendszeresen megdicsérik.
Összegyűjtöttünk 3 olyan jelet, ami elsőre talán nem nyilvánvaló az utóbbiak számára, pedig arról árulkodnak, hogy az emberek igenis vonzónak találják.

1. Megnéznek az emberek.
Amikor megfordulnak utánad az utcán, vagy csak egy kicsit jobban megbámulnak amikor bemész valahova, könnyen lehet annak a jele, hogy vonzónak találnak. Hiba, ha az ilyeneket tolakodásnak vagy tapintatlanságnak veszed bók helyett!

2. Amit te “hibádnak” tartasz, de mások nem így gondolják.
Amikor például olyanok miatt panaszkodsz, hogy nagy az orrod vagy a füled, vagy, hogy nem formás a lábad, és nem érted, hogy a beszélgetőpartnered miért gondolja abszolút másképp, az annak a jele, hogy mások nem úgy látnak téged, mint ahogy te önmagad.

3. Nem félsz segítséget kérni.
Tény, ha például valaki a mi segítségünket kéri valamiben (és persze segítünk is), szimpatikusabb lesz számunkra. De ez fordítva is igaz: azokat, akik készek másoknak segíteni, szimpatikusabbnak tartják.