Egy fénykép, olyan hihetetlen képességgel bír, ami képes elrepíteni minket abba a korszakba, amikor készült, csak egy kis fantázia szükséges hozzá. Akár örömöt, szomorúságot, fájdalmat, rémületet vagy félelmet éreztünk közben, az már örökre a miénk marad és nem veheti el tőlünk senki. Csak nézd végig ezeket a képeket és képzeld magadat az ő helyükbe, próbáld átérezni mit éreztek ők abban a pillanatban, mikor a fotó készült.

A II. világháborúban harcoló 86 éves Konstantin Pronin bajtársaira vár a Gorkij parkban. Konstantin minden egyes évben elmegy a Győzelem Napja rendezvényre. Mivel már csak ő maradt életben, egyedül ment el az ünnepségre.

A Hubble teleszkóp galaxisok százairól készített képet. Ezek olyan messze vannak a Földtől, hogy a képen, 10 milliárd évvel ezelőtti állapotuk látható.

A férfi, vonat várás közben minden előjel nélkül, természetes úton távozott az élők sorából, ezért egy szerzetes érte és lelkéért imádkozik a Shanxi Taiyuan vasútállomáson.

Észak-Írországban egy furgonba rejtett katonai fegyverhez közelit a tűzszerész, ám a ház oldalára felszerelt táblán az olvasható, hogy: Készülj fel Istennel való találkozásra.

A fiú, aki épp küzd, hogy végre felállíthassa, ittas apját.

A 2011-ben történő árvíz katasztrófa helyszínén ülő lány, aki nem tudja feldolgozni családja elvesztését.

Ezek a nők, akik boldogan falatoznak abban a vendéglátó egységben, nem is sejtik, hogy kint az utcán, egy otthonát elvesztő férfi alszik.

Egy férfi, aki teljesen összetört, miután közölték vele, hogy a biciklis, akit véletlenül elütött, életét vesztette.

A Kaliforniában található Golden Gate hídról már több, mint 1600-an ugrottak le. Ez a férfi viszont meggondolta magát és az erre kifejlesztett segélyvonalon kér segítséget.

Neil Armstrong, a Holdra szállását követő pillanatban.

A “Mars Exploration Rover Spirit” felvételt készített a Marson lévő naplementéről.

A Namib-sivatag homokdűnéi, ahogyan napnyugtakor látható. Igen ez valós kép, akármennyire is hihetetlennek hangzik.

Ez a kép a II. világháború idején készült, miután az emberek tudomást szereztek arról, hogy nem viszik el őket a koncentrációs táborokba, ugyanis a szövetségi csapatoknak köszönhetően felszabadultak lettek.

Egy szélturbina rendszeres karbantartását követően tűz ütött ki, amit egy rövidzárlat okozott. Két mérnök volt ekkor benne de, mivel nem volt menekülési útvonal, az egyik mérnök leugrott a turbináról. A tűzoltók megtalálták a másik mérnököt, aki elhunyt a turbina belsejébe szorulva.

Mintha hullámoznának a felhők az égen.

Ezek a fura valamik valójában, polip tojások.

Így néz ki a Sarki fény az űrből.

Ez  a legtisztább kép, amit a Merkúrról valaha csináltak.

Egy szökevény, akit az amerikai rendőrök visszahúznak, hogy ne léphesse át a határt.

Idős rizstermesztő asszony egy vietnami faluban.

Egy fiatal katona, akit folyamatosan megalázták, mert hitt Istenben.

Egy szegény földműves, aki azért dolgozott, hogy a fia lediplomázhasson.