Nagyon sokan vannak akiknek minden álma az, hogy az üzletekben ne X-szel kezdődő méretek között kelljen keresgetni. Van egy pont ami után a fogyás hihetetlen akaraterőt kíván. Vannak akiknek ez nem megy. Lehet a genetika, a csontozat illetve betegség is állhat mögötte. De vannak olyanok akik szimplán csak inkább feladják.
Mutatunk nektek 21 olyan esetet amikor megvolt a kellő akaraterő és odaadás ahhoz, hogy megváltoztassák az életüket. Bízunk benne, hogy aki hasonló cipőben jár és szeretne lefogyni azok számára ez a válogatás inspirálólag hat.

Ők együtt, közös erővel határoztál el magukat. A fiú 32 kilót, a lány 25 kilót adott le.

2 év alatt 70 kilót sikerült leadnia. Minden egyes fél-kiló után felragasztott egy pokémon matricát. Az első generáció már minden példánya megvan. Most jöhet a következő.. 😉

Csupán 8 hónapba telt neki, hogy megszabaduljon 40 kilótól.

Még egy pár akik együtt szálltak szembe a kilókkal. Ketten együtt közel 80 kilót adtak le.

8 hónap alatt 22 kiló. Valljuk be megérte.. ,)

Neki 6 évébe telt, hogy ledobja azt a 45 kiló felesleget.

Az úr a súlyfelesleg mellett komoly depresszióval is küzdött, mivel egyedül nevelte a három gyerekét. Sikerült összeszednie magát és leadnia 40 kilót két év alatt. Az egész élete megváltozott.

Neki nem is nagyon volt választása ugyanis a súlyfeleslege komoly egészségügyi problémákat jelentett, de 2 év alatt sikerült 45 kilót ledobni és egy egészségesebb emberként tovább élni.

45 kilóval könnyebben. Azóta is szépen tartja a formát.

Egy igazi hős. Közel 80 kilót sikerült leadnia 2 év alatt, diéta és fitnesz segítségével.

Hála a diétának és az egészséges életmódnak…-na meg persze a kemény edzésnek- 64 kilót tudhat maga mögött csupán 16 hónap alatt.

Mínusz 42 kiló és egy teljesen más ember lett belőle.

Az eredmény szemmel látható. 42 kiló két év alatt.

Odafigyelni az étkezésre és a rendszeres testmozgás a kulcs. 32 kiló alig több mint fél év alatt.

41 kiló 13 hónap alatt. Ez igen!

15 hónap kemény munka eredménye. 70 kiló.

Ennek a férfinak 7 és fél hónapjába került, hogy leadjon magáról 75 kilót. Rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás…

Ő a győztes… 100 kilót adott le 2 év alatt. Hihetetlen teljesítmény.

Miután Betsy Ayala rajtakapta a férjét, hogy félrelépett… gondolta ez megfelelő motiváció lesz arra, hogy leadjon 45 kilót. Hmm.

Pasquale Brocco 270 kiló volt. Kemény munkával több mint a felétől sikerült megszabadulnia. Ma edzőként segít hasonló helyzetben lévő társain.

“Soha nem gondoltam volna, hogy valaha is újra két-részes fürdőruha lesz rajtam. Én vagyok a legboldogabb, hogy ekkorát tévedtem.”

Valljuk be őszintén… ezek az emberek hősök. Mit gondolsz motiválólag hatott rád ez a pár kép? Ha te is szeretnél megszabadulni a feleslegtől, csak gondolj rájuk… Mi szorítunk, hogy legyen elég akaraterőd. Hajrá!