Ha csak nincs egy hatalmas kő kerítésed, ami kizárja az összes szomszédot, akkor bizony készülj fel, mert nem egyszerű kijönni az új szomszédokkal. Mindegy, hogy te költözöl vagy ők költöznek, alkalmazkodni kell a másikhoz, főleg, ha ikerházban laktok. Ezek a képek bemutatják, milyen nehéz közös nevezőre jutni az aktuális szomszéddal.

 

Attól mert szomszédok vagyunk a te feledet nem kötelező takarítanom.

Oh-oh a szomszédoknak nagyon nem tetszik a fiam új távirányítós helikoptere.

Amikor a szomszédoknak nagyon megtetszik a karácsonyi dekoráció, de mi előre felkészültünk…

A kíváncsi szomszéd néni, mindenről tudni akar, ami az utcában történik.

Amikor előre figyelmezteted a szomszédot, hogy ne vegyen kaktuszt mert abból baj lehet…azt válaszolta mi baj lehetne…mire én ezt a képet küldtem.

Amikor a szomszédom olyan lusta, hogy nem képes levinni a szemetét, ezért megpróbálja az ajtóm mellé tenni, hátha leviszem az övét is, amikor a sajátomat.

Amikor a szomszéd fűje mindig zöldebb.

Amikor a szomszédod elutazik és megkér, hogy vigyázz a macskájára, de mikor belépsz az ajtón ez a látvány fogad és elgondolkodsz, hogy szegény macskának milyen sorsa lehet.

Aki a kicsit nem becsüli…

Amikor az összes zuhogást, csapkodást, székhúzogatást vissza adod a szomszédoknak..

Amikor szilveszter napja van és a szomszédod felhívja a figyelmedet, hogy ha egy tűzijátékot is meghall kihívja a zsarukat..én meg…kihívás elfogadva.

Amikor megpróbálod álcázni a teherautód csak mert a szomszédod zavarja, mikor kinéz az ablakon. Azt hiszem túlteljesítettem.

Megkértük a szomszéd nénit, hogy kössön egy téli sapkát a férjemnek… nem erre számítottunk.

A futár csomagot hozott a szomszédomnak, de ő nem volt otthon ezért nekem adta át….na vajon mit rejthet ez a csomagocska?

Amikor vége a Karácsonynak és a szomszéd úgy dönt, hogy megszabadul a fától, de a Murphy törvény most is igazolja önmagát.

Ezért nehéz az ikerházasok élete.

Amikor a szomszéd egy picit a pohár fenekére néz és az éjszaka közepén jut eszébe füvet nyírni.

Amikor hazaértünk a nyaralásról, észrevettük, hogy nincs kerítésünk. A szomszédunk önkényesen fogta magát és lebontotta mert útban volt a nála folyó munkálatok során.

Amikor a szomszéd már néhány hónapja rágja a füled, hogy húzz egy kerítést a te térfeledre….senki sem mondhatja, hogy nem teljesítetted a követelést.

A szomszédom megkérdezett, hogy zavarna-e, ha filmet forgatnának az udvarban. Kár, hogy nem kérdeztem rá milyen filmről van szó.