Az egész világ a híresek és gazdagok életét figyeli. Az életük szinte egy nyitott könyv a rajongóik számára. Mint mindenkinek, nekik is vannak titkaik, vagy olyan dolgok, amikről alig beszélnek.

Ezekből mutatunk nektek egy válogatást.

Christopher Walken oroszlánszelídítő volt.

A legtöbb sztárnak volt hivatalos polgári foglalkozása még mielőtt befutott volna Hollywoodba. Így Christopher Walken-nek is. Az ő munkája meglehetősen …érdekes… volt. 16 éves korában oroszlánszelídítőként dolgozott nyáron egy cirkuszban. Továbbá táncosként még egy Madonna videoklipben is feltűnt.

A szám, amit Scarlett Johansson ihletett.

Kate Perry bevallotta, hogy az “I Kissed a Girl” című számának múzsája Scarlett Johansson volt. Egy magazin címlapján látta meg és megigézte a szép mosolya.

Christopher Lee, mint rocksztár?

Ki gondolta volna, hogy a híres Szarumán egy hajdani rockzenész volt?! A Manowar együttesnek segédkezett 88 évesen. Az album elnyerte a Metal Hammer magazin egyik díját.

Katalin és Vilmos herceg

Esküvőjük bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. A valaha sugárzott legnépszerűbb élő közvetítés, amit több, mint 2 milliárd ember nézett élőben szerte a világon.

Benedict Cumberbatch-ot elrabolták?

Igen. Még 2005-ben 6 fegyveres bűnöző rabolta el Dél-Afrikában. Pár nappal később szabadon engedték.

Steve Buschemi mint lánglovag

Steve Buscemi tűzoltóként dolgozott a szeptember 11-ei terrortámadások idején. Színészi pályája előtt is ez volt a hivatása így a rendkívüli állapotok miatt mozgósították őt.

Robert Downey Jr.

Kapott egy kártyát Kínából a születésnapjára. Ezt 5339 rajongója írta alá és ezzel bekerült a Guiness-rekordok könyvébe is.

Szikla és a szelfizés

Újabb Guiness rekord. Dwayne Johnson imád szelfizni a rajongókkal. A San Andreas film premierjén 105 rajongós szelfit csinált 3 perc alatt.

Jason Statham

Mielőtt Hollywoodba jutott volna, dolgozott utcai árusként, modellként, színházi színészként, de igazi szenvedélye a búvárkodás volt. Egyébként a brit nemzeti úszócsapat tagjaként számos díjat is nyert.

Sarah Jessica Parker

Sarah a híres salemi boszorkányok leszármazottja. Felmenői között van Esther Elwell aki az utolsó vádlott volt a boszorkányperekben.

Gary Oldman

Egyik legnépszerűbb színészünk hajdanán annyira rosszul játszott, hogy nem nyert felvételt a brit filmművészeti akadémiára.

Walt Disney és az Oscar

Walt Disney-t 59-szer jelölték Oscar-ra. Ebből 29-et be is zsebelt. Mindkettő rekordnak számít.

Brad Pitt túl jóképű?

Malajziában betiltották a Toyota egyik reklámját, amelyben ő szerepelt. Állítólag annyira jóképű volt, hogy ez kisebbségi komplexust okozott volna a lakosoknak.

Denzel ujja

Denzel Washington kisujja 45 fokban eláll egy baseball baleset miatt. Nem akart vele orvoshoz menni.

Oprah

Valódi neve Oprah Gail Winfrey. Az Oprah egy bibliai karakterről kapott második keresztnév. Elég kapós ahhoz, hogy a védjegyévé váljon.

Shakira a Facebook hercegnője

Az első olyan ember a földön, aki több mint 100 millió lájkot kapott egy bejegyzésre a Facebookon.

Ben Affleck és Matt Damon rokonok

A két színész már általános iskola óta barátok, de van egy 17. századi közös ősük is William Knowlton.

Nos? Ismertek még hasonló érdekességeket? Jöhetnek kommentbe! 🙂