A természet feletti erőkben, és a másvilági életben nem hívő emberek számára is nagyon érdekes lehet ez az összeállítás. Hisz a világban már sokszor előfordultak, olyan képek amikre egyszerűen nincs magyarázat. Olyan jelenségek és alakok jelenek meg a képeken ami egyesek számára rémisztő, egyesek számára pedig figyelemre méltó lehet. Ezek a nem minden napi jelenségek mélyen elgondolkodtatnak azon, hogy vajon a szellemvilág miért próbál kapcsolatba lépni velünk.

  1. Erre a jelenségre nem találtak magyarázatot mai napig.

2. Ez a fényképész nő nagyon közel került Kennedy-hez a gyilkosság pillanatában, viszont a személyazonosságára soha sem derült fény…

3. 1967-ben Stefan Michalak kórházba került mellkasi égési sérüléssel. A férfi elmondása szerint UFO-kal találkozott az erdőben és ők okozták a sérüléseit.

4. 1964-ben Robert Serrac egy óriás teremtményt észlelt a Queensland partjainál. A mai napig nem találtak magyarázatot a képen látható teremtményre.

5. 1940-ben Norvégiában észlelték ezt a furcsa égi jelenséget. A kutatók nem találtak rá ésszerű magyarázatot.

6.Egy fiú túrázni indult családjával az erdőbe, útközben készített egy fényképet amin egy emberi alakzat látható majd családjától lemaradva eltűnt és sosem találták meg.

7. Freddy Jackson egy balesetben halt meg. Két nappal később egy csoportképet készítettek, amelyen a halott ember is megjelent.

8. A legtöbb légköri jelenség megmagyarázható. Azonban a Mekong-folyónál látható tüzes golyók még ma is rejtélynek számítanak, hisz nem találtak rá magyarázatot.

9. Egy pár betért az utazásuk során egy helyi templomba. A kép elkészülte után vették észre, hogy az amúgy akkor üres templom soraiban más is tartózkodott akkor.

10. A legtöbb szellemkép egyszerűen megmagyarázható. Ezt a képet is rengeteg szakértő elemezte, de nem találták rá magyarázatot.

11. Ez a kép 1941-ben készült Kanadában. A napszemüveges férfi teljesen kilóg a sorból, hiszen a korát megelőző ruházatban látható. Talán időutazó?

12. Ezen a 15. századi festményen felelhető egy megmagyarázhatatlan részlet. Mit láthattak az elődeink? UFO-t?

13. Ennek a képnek készítésekor a szülők állítják, hogy egyedül tartózkodtak a réten.

14. 1985-ben Grefor Sporru talált egy 30 centiméteres mumifikált ujjat. Ezzel a felfedezéssel új megvilágításba helyezte az óriásokról alkotott legendákat.

15. A Nemzetközi Űrállomáson 1998-ban készült fénykép. Erre sem tudnak ésszerű magyarázatot adni.

16. Egy családi vacsora alkalmával készült ez a kép, amin egy férfi lóg a plafonról. Valójában csak a két nő és a két kisgyerek szerepelt a képen.