Mindenki életében nagyon fontos az a bizonyos első lépés. Ám vannak olyanok, nem is kevesen, akik viszont félnek meglépni. Legyen szó lányról vagy fiúról. Egy szégyenlős lányt nagyon nehéz megközelíteni, mintha valami titkot őrizne, nem tudod hol állj neki. Pedig ők is ugyanolyan szerethető emberek, mint akik nem szégyenlősek. Sőt gyakrabban a férfiak jobban vonzódnak hozzájuk, mert olyan ártatlanok. A férfiakban pedig van egy úgynevezett védelmező ösztön és ki máson lehetne ezt jobban alkalmazni, mint rajtuk. Itt van 15 egyszerű tipp, hogyan ismerd fel, ha pont egy szégyenlős lány téged szemelt ki.

 

A láthatatlan.

Csak távolról mer csodálni téged, szerelme plátói. Nem megy a közeledbe, hogy beszélgetést kezdeményezzen. Jobban jársz ha te teszed meg az első lépést, amúgy is te vagy a férfi. Nem hiszem, hogy ijedtében a világ másik felére rohanna.

A kínos helyzetek.

Ezek a típusú lányok elég gyakran kerülnek kínos szituációkba, és mikor máskor ha nem akkor, mikor egy hatalmas tömeg van körülöttük. Nem tudnak ellazulni ha sokan vannak körülöttük, ilyenkor nem sok mindenre tudnak fókuszálni.

A fizikai kontakt.

Ha hozzáérsz, biztos lehetsz benne, hogy hét halált hal izgalmában. Viszont soha nem fogja elfelejteni.

A közösségi élet.

Egy visszahúzódó hölgy mindig a közösségi oldalakon kutakodik. Megtörténhet, hogy “belikeolja” az egyik képedet, viszont ezt is, mint ahogy mást is ritkán csinál. Nem lehet úgy kezelni őket, mint bátrabb társaikat.

A nevetése.

Egy prűd lány, ahogy nevet az nagyon vicces tud lenni. Ez azért van, mert feszélyezve érzi magát vagy egyszerűen nem tudja máshogy a tudtodra adni, hogy bejössz neki. Tisztában van vele ez egy kellemetlen szokása, de nem tud mit kezdeni vele. A legjobb megoldás ha vele nevetsz, ilyenkor egy picit oldódik a hangulat.

A visszautasítás.

A tartózkodó nők nagyon nehezen fejezik ki érzelmeiket. Rengeteg idő kell, hogy magabiztosabbak legyenek, illetve, hogy ország-világ előtt jöjjenek zavarba.

Egy kicsit ragaszkodik hozzád.

A szende lányok jó megfigyelőnek valamint hallgatóságnak számítanak. Mindenre képesek emlékezni, a legparányibb részletig.

Nem veri nagydobra, ha kedvel téged.

Amikor esetleg baráti összejövetelen vagytok ő az egyedüli, aki nem beszélget veled, ez általában azt jelenti bejössz neki.  Csak egyszerűen olyan típus, aki nem kürtöli szét az egész világon.

Barát kategória.

Igen ez nem hangzik túl jól, de sajnos sokszor előfordult már, mondok jobbat elő is fog. Sokszor hallottunk már olyan love sztorikat, ahol a felek kapcsolatban éltek, de eközben teljesen másvalakit szerettek. A legegyszerűbb ha mindketten elmondjátok mit éreztek, ezzel elkerülitek a kellemetlenségeket, és ha szerencsétek van talán még össze is jöttök.

A nonverbális kommunikáció.

Ez is rengeteg mindent elárul az adott személyről, gyakran többet, mintha beszélgetnétek. Elképzelhető, hogy ő pont nem a szavak embere és nonverbálisan próbál valamit a tudtodra hozni, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad. Ha csak sejtéseid vannak erről, jobb ha több bizonyítékot keresel és aztán kérdezel rá.

Csak online.

Többször beszélgettek a világhálón, viszont mikor szemtől szembe találkoztok, pont az ellenkezője fog megtörténni, vagyis nem beszélek annyit, mint írásban. Légy türelemmel mert amikor összeszedi minden erejét, és érzi, hogy megbízhat benned, akkor fog megnyílni neked.

A kiértékelő.

Ők abba a kategóriába vannak, akik mint legalább kétszer átrágnak. Főleg az üzeneteket mind SMS-ben, mind pedig a közösségi hálón egyaránt. Nem kizárt, hogy néhány óra múlva válaszol csak valamire. Ez ugyanis azért van, mert szeretne biztosra menni és minden egyes szót értelmezni.

A legjobb barát.

Alaposan megválogatják kivel barátkoznak. Akire esik a választás, amellett kitart és teljesen megbízik benne, fontosnak tartja az életében. De egyre nagyon vigyázz, ha a legjobb barátnőnek valamiért bököd a szemét, akkor sokkal kevesebb esélyed van a lánynál.

Gyorsan olajra lép.

Ha egy ilyen leányzó szeret, akkor nincs az a pénz hogy ne jöjjön zavarba. Ez többnyire akkor igaz, ha közeledni próbálsz felé. Amikor mondjuk egymaga van a szobába és te belépsz biztos lehetsz benne, hogy már húzza is a nyúlcipőt. Nem szabad elfelejteni, hogy ő fél az izgalmas dolgoktól, épp ezért szégyenlős.

Ha könnyen elpirul.

Ha egy gátlásos lánynak bejössz, akkor egyből le tudod olvasni az arcáról. Ha már csak rád néz vagy csupán csak eszébe jutsz, már tiszta vörös az arca. Hidd el ezzel tökéletesen tisztában van, ez szintén patt helyzet, amivel nem tud mit kezdeni.