A természet mindig mutat valami újat számunkra. Olyat amit addig még nem láttunk. A mai modern technológiának köszönhetően viszont van rá mód, hogy megörökítsék. Így az internet segítségével, bárki számára megtekinthetőek. Ma már szinte nincs olyan dolog, amire az internet ne tudna nekünk valami választ adni. Ezek a képek is így jutnak el hozzád. Hihetetlen jelenségek, amikkel jobb ha személyesen nem találkozunk.

1. Egy igen ritka természeti jelenség, a vulkanikus vihar.

2.Ez az ásvány egy ritka példa egy irizáló trellis kőre. A mintát a természetet alkotta, az embereknek semmi köze ehhez.

3. Szivárvány, amely magában nem egy ritka jelenség. De az aminek az egyik fele a felhőben van, az ritka.

4. A szivárvány másik ritka fajtája, mikor hiányzik a szín. A teljesen fehér, ami inkább a tejútra emlékeztet. Ám a fehér szivárvány a ködben alakul ki,  így nevük ködös szivárvány.

5.Ezen a képen egy ritka heterokróm kórt láthatunk. Amely abból áll, hogy az egyik szem írisze két különböző tevődik össze. 

6. Mit gondoltok mi ez?

Ez nem fokhagyma! Ez egy jégesőből származó jég. 

7. Ilyet csak egy helyen láthatunk a Földön: a Carpentaria-öbölben Észak-Ausztráliában. A felhők több kilométer hosszúságú csöveket formáz reggelente. 

8. Ez a rája tojása!

9. Láttál már szálanként megfagyott füvet?  Íme!

10. Ezt a szokatlan jelenséget “fallstreak lyuknak” nevezik, amely úgy néz ki, mint egy szivárgó felhő. 

11. Egy ritka, ám lélegzetelállítóan gyönyörű arany tigris.  

12. Ugye milyen szemet gyönyörködtető? A jelenség a következő: Ezen a tájon nagy hó hullott. Majd a meleg időben olvadásnak indult, ami elkezdet lefolyni a lejtőn. Majd a hirtelen hidegtől visszafagyott. Az eredmény csodálatos.   

13. Aki azt gondolta, hogy a pandák fekete fehérek. Azoknak megsúgom, hogy barna is van.  

14. A hatalmas szél, és a puha hóból alakultak ki ezek a csodálatos hó tekercsek. 

15. Ezek a természeti csodák, bazaltoszlopok. amelyek emberi kéz beavatkozása nélkül keletkeztek.