Az ember megszámlálhatatlan mennyiségű cselekvést végez, amiből néhányat rendszeresen rosszul csinál. Vagy épp nem halad a korral és a régi jól bevált módon csinálják a dolgaikat. A világ számos praktikát ismer, amit nem fél megosztani az emberekkel, hogy leegyszerűsítsék az életüket. Összeírtunk egy listát azokról a dolgokról, amiket eddig rosszul csináltunk, de eme trükkök segítségével, mindenki élete egyszerűbbé válik.

Hogyan szállj ki az autóból.

Nagyon sok ember nem néz bele a visszapillantó tükörbe, hogy megnézze jön e bármilyen jármű. A kellemetlen balesetek elkerülése végett, nyisd ki jobb kézzel az autót, így tested automatikusan is az ajtó fele fog fordulni tehát már csak hátra kell pillantanod.

Gyorskötöző szétszedése.

A gyorskötözőt a legtöbb ember úgy távolítja el, hogy egyszerűen levágja ollóval. De létezik egy másik módszer, amivel újra fel lehet még használni. A pöcökkel ellentétes irányba feszítsd a kábelt és ki tudod húzni a szárat.

Dobozos gyümölcslé ivás.

A doboz oldalán található háromszögeket feszítsd ki és máris egyszerűbben megy az ivás.

Ragtapasz helyes használata.

Annak érdekében, hogy a tapasz ne jöjjön le egykönnyen, vágd be a két oldalát és a képen látható módon ragasz körbe az ujjad.

Húspogácsa elkészítése egyszerűen.

A darált hús közepébe egy pohár segítségével készíts egy lyukat, hogy bele tudj ütni egy tojást. Süsd át mindkét oldalát, és mér kész is az ellenállhatatlan hamburger húspogácsa.

Chips kibontása egyszerűen.

A legegyszerűbb chips kibontási módszer, ha a zacskót elfekteted és a közepébe vágsz egy lyukat, így mindenki könnyen és egyszerűn tud belőle enni.

Sör helyes tartása.

Az üveget a nyakánál fogd meg, így elkerülöd, hogy a kezed felmelegíti az italodat.

Gyümölcslé keverék fogyasztása.

Semmi mást nem kell tenned ha gyümölcskoktélt akarsz inni, mint három vagy esetleg négy különböző dobozos italt venni és egyszerre bekapni a szívószálakat és szürcsölni.

Hogy a kezed ne legyen tiszta chips maradék.

Annak érdekében, hogy a kezeden ne maradjon zsíros, fűszeres chipsmaradék, edd evőpálcikával őket, így tisztán tarthatod a kezeidet.

Virsli karikázás egyszerűen.

A tojásszelő segítségével könnyen és egyszerűen fel tudod karikázni a virslit. Így nem kell késsel egyesével felszelned.

Csirkeszárny helyes fogyasztása.

A csirkeszárnyat legegyszerűbben úgy tudod enni, ha a csontokat megfogjátok és megcsavarjátok, majd kihúzzátok. Ha ezt megtettétek már lehet is majszolni a finom szárnyacskákat.

Kukorica csumázás.

Válaszd szét egy kés segítségével soronként a kukoricákat, majd egy határozott mozdulattal feszítsd ki az egyik sort, majd ha kész jöhet ugyanígy a következő.

Dinnye magozása.

Ha elvágod félbe a dinnyét, láthatod, hogy soronként vannak a magok, vágd őket cikkelyekre a sorok mentén és aszerint távolítsd el belőle a magokat.

Csirkemosás.

A csirkén lévő kórokozók mosás közben az egész konyhát befröcskölhetik, ezért nem célszerű lemosni a húst, csak jól át kell sütni, mert a magas hőkezelés hatására ezek a kórokozók meghalnak.