Vannak olyan helyzetek az életben, amiben egyszerűn nincs szerencsénk, de ez nem minden esetben a mi hibánk, hanem a külső tényezőknek is köszönhetjük a szituáció kialakulását. Például érezted már magad annyira éhesnek, mintha egy hétig nem ettél volna, és várod, hogy a finom pizzád megérkezzen, de konkrétan azzal kell szembesülnöd, hogy az egész feltét ráragadt a doboz tetejére, így mehet kukába a finom étek? Nos ebben a cikkben láthatsz ehhez hasonló képeket, ahol nagyon sok ember járt pórul, és valószínű azt kívánták, bár véget érne a nap.

Úgy tűnhet, hogy ezen a távkapcsolón semmi bonyolult nincs. De amikor kipróbálod, láthatod, hogy a készítők nem igazán tették egyértelművé a használatát.

Amikor kialakítod a kis drágáknak a fekhelyüket, de ők mégis úgy döntenek, hogy inkább egy kupacba a legkisebb helyen hajtják álomra a fejüket.

Amikor nem figyelsz oda rendesen, mert elkalandoztak a gondolataid, és a mozgólépcső kíméletlenül bekapja a cipődet.

Amikor a kislányod ki akarja mutatni a szeretetét irántad, de sokkal több kárt csinált, mint hasznot. Ilyenkor mit teszel a gyerekeddel? Volt már valaki hasonló helyzetben?

Amikor egy hatalmas lyuk éktelenkedik a kocsid tetején, de még nincs pénzed megcsinálni, így más módszerekkel oldod meg a helyzetet.

Praktikus szék olyanoknak, akiknek gyakori vizelési ingere van, vagy, aki annyira parázik a főnöktől, hogy kénytelen ilyen széken ücsörögni, ha értitek mire célzok. 

Amikor, amúgy is balszerencsés napod van, de amikor látod, hogy a boltban, neked a kék dobozra van szükséged, az érzés felbecsülhetetlen.

Amikor nem tudsz úszni, és a mentő kutya beugrik érted, hogy megmentse az életed, de nem igazán segített rajtad, mert csak lenyomta a fejedet a víz alá.

Amikor ennek a naiv kis hölgynek senki sem mondja meg, hogy azok nem vásárlók, hanem egyszerűen csak próbababák. Ki tudja meddig állhatott ott.

Amikor reggel mikor munkába mennél, erre leszel figyelmes, de halvány gőzöd sincs ez hogyan s miként történhetett. De legalább bocsánatot kértek érte. Ez szép dolog.

Amikor megtalálod a nagymamád portréját, mikor 16 éves volt, de egyszerűen nem akarod elhinni, hogy itt még fiatal tinédzser volt, mert a festményen sokkal de sokkal idősebbnek néz ki. 

Amikor egy kicsit belefeledkezel vezetés közben a telefonodba, és nem vetted észre, hogy egy halom motorkerékpár tetején parkoltál.

Amikor úgy érzed magad déli 12 órakor, mint, aki egy hete nem evett és alig várod, hogy pizzád megjöjjön, de ezzel a látvánnyal kell szembesülnöd.

Amikor a haverod unatkozik, és nem hiszi el, amikor tényleg kórházba visznek, sőt neki áll feljebb, és kb azt képzelheti magába, hogy: “Mit képzelsz magadról, hogy nem lógsz velem.”