A világunk tele van furcsasággal, ami persze már egyáltalán nem meglepő. Van néhány olyan dolog a múltból, amit rendkívül nehéz megemészteni, főleg, hogy sok rejtély veszi körül ezeket a történeteket, amik kicsit ijesztőek is. 13 hihetetlen eseményt gyűjtöttünk össze, ami nagyon sok megválaszolatlan kérdést foglal magába.

És tényleg létezik a reinkarnáció

Enzo Ferrari, egy olasz versenyautó-tervező, nem mellesleg a Ferrari alapítója 1988-ban távozott az élők sorából. Nem sokra rá megszületett Mesut Özil, a német labdarúgó válogatott játékosa. Ha megnézzük a képeiket, azt gondolnánk, hogy ikrek, pedig nem. Felmerül az emberben a kérdés, hogy akkor tényleg létezik a lélekvándorlás?

Micsodaa? Már időgép is létezik?

Jennifer Lawrence és Zubaida Tharwat színésznők annyira hasonlítanak, hogy azon se lepődnénk meg, ha a múltból érkezett volna vissza Zubaida.

Előre megírták a Titanic tragédiáját.

14 évvel a Titanic tragédiája előtt, Morgan Robertson megírta ,,A Titán végzete” című könyvet, ami egy elsüllyeszthetetlen hajóról szólt. Az embereket nem igazán mozgatta meg a történet, mindaddig, míg 1912. április 15.-én el nem süllyedt a Titanic után rendkívül népszerű lett, sokan azt hitték, hogy az író valahogy képes volt előre látni a tragédiát.

A szerencsétlenül járt testvérek.

1975 júliusában, Erskine Lawrence Ebbin-t egy taxis ütötte el, miközben motorozott, ekkor 17 éves volt. 1 évvel a balesete utén, ugyanúgy júliusban, Erskine testvérét, aki nem mellesleg 17 éves volt, szintén elütötték. Ugyanúgy ütötték el, ugyanazzal a motorral volt, mint bátyja és ugyanúgy taxis volt az elkövető. De ez nem minden, ugyanis, ugyanaz a taxis ütötte el mind a két testvért, sőt a taxis ugyanazt az utast vitte, akit a legelső testvér elütésénél szállított.

Hoover-gát-i tragédia.

A Hoover-gát építése közben, George Tierney volt az első ember, aki életét vesztette, 1922. december 20-án. Az érdekesség, hogy a legutolsó ember, aki elhunyt a gát építése közben nem más volt, mint Patrick Tierney – George fia. Ő is ugyanúgy december 20.-án vesztette életét, csak 13 évvel később, 1935-ben.

 

1895-ben, Ohio államban két kocsi ütközött. Ez még nem is akkora dolog, de ezekben az időkben az autógyártás még csak nagyon kezdetleges volt, Ohio-ban, (aminek a területe nagyobb, mint maga Magyarország),és itt csupán csak kettő darab autó volt jelen. Szóval nincs kizárva, hogy ez volt a világ legelső autóbalesete.

Rendkívül furcsán megegyező életpálya.

Rengeteg furcsa és rejtélyes dolog van a történelemben. Van egy érdekes tény, ami két amerikai elnök életéről szól, Abraham Lincoln és John F. Kennedy életét tárj fel. Ennek a két embernek mesébe illően ugyanolyan életük volt. Itt van néhány adat, ami teljesen megegyezik a két elnök életében.

Mindkettőjükkel ugyanúgy végeztek, méghozzá egy pénteki napon, egy amerikai ünnepség előtt. (Lincolnt húsvét előtt, míg Kennedyt hálaadás előtt) Haláluk napján mind a ketten feleségükkel és egy másik házaspárral voltak.

Mindkettőjüknek négy gyereke született.

Mindkettőjüknek volt egy olyan barátja, akit Billy Grahamn-nak hívtak.

Kennedy-nek a titkárnőjét Mrs. Lincoln-nak, Lincoln titkárját pedig John-nak hívták.

Mindkettőjüket egy Johnson nevű személy követte az elnöki székben, akik nem utolsó sorban déliek voltak és demokraták is.