A kis trükkök sokkal könnyebbé és kényelmesebbé tehetik életünket. Mi összeszedtünk néhány ötletet, például hogyan kell megtisztítani a billentyűzetet, vagy hogyan viseld kényelmesen a magassarkúkat egész álló nap. Ha szeretsz állatkertbe járni, de eddig nem volt szerencséd, hogy szemből lefotózd az állatokat, akkor a cikk végén vár egy kis meglepetés, amit ha betartasz biztos sikered lesz az állatok között.

Ablaktisztítás.

Ha meg akarod tudni, hogy az ablak melyik oldala nem elég tiszta, mosd le az ablakot a házban vízszintes mozgással, a házon kívül függőleges mozdulatokkal.

Segíts a vendégnek megtalálni a házad.

Készíts egy képet a házadról, és küld el a vendégnek vagy vendégeknek, amikor elmagyarázod neki, hogyan jut el hozzád. Ez megkönnyíti számára, hogy egyszerűbben megtalálja az otthonod.

Billentyűzet tisztítás.

Mielőtt szétszerelnéd a billentyűzetet, hogy megtisztíthasd, készíts róla egy képet, hogy könnyebben össze tudd majd rakni.

Megszabadulni a fokhagyma illatától.

Ha el akarod tüntetni a kezedről a fokhagyma illatát, csak egyszerűen dörzsöld meg a kezed, egy rozsdamentes acél felületen.

Ketchup adagolás.

Ahhoz, hogy a ketchup gyorsabban jöjjön ki az üvegből, tegyél bele egy szívószálat.

Videók megtekintése HD-minőségben.

Ahhoz, hogy a YouTube teljes képernyős módban és HD minőségben a rendelkezésedre álljon, illeszd be a következő linket: www.youtube.com/leanback.

Foltok eltávolítása.

Folteltávolítót ugyanannyi mennyiségű mosogatószer és hidrogén-dioxid összekeverésével készíthetsz. Tedd ezt a keveréket a foltokra, amik el fognak tűnni.

 

Emlékezés és felidézés.

Ha olyat kell olvasnod vagy hallgatnod, amit meg kell tanulnod, rágózz. Egy témához egy fajta rágógumit rágj, míg egy másikhoz, másik ízűt. Ez segíteni fog felidézni, hogy melyik íznél mit tanultál.

Az étel gyorsabb melegítése.

Ha a tányér szélére teszed az ételt és a közepébe csinálsz egy lyukat, sokkal hamarabb és egységesen fog felmelegedni az ételed.

Nagyszerű manikűr alkalmazása

Ha a körömlakkot simán, vékonyan, buborék nélkül szeretnéd alkalmazni, és azt szeretnéd, hogy gyorsan megszáradjon, 15-20 percre tedd a hűtőbe.

 

Magassarkú viselése egész nap.

Annak érdekében, hogy egész nap kényelmesen tudd viselni a magassarkú cipőt, ragaszd össze a második és a harmadik lábujjad.

Megszüntetni a csöpögő csap hangját.

Ha nem akarod folyamatosan hallgatni a csöpögő csap hangját, köss rá egy madzagot, hogy az anyag felszívhassa a vizet, ezzel is időt spórolva, míg a szerelő kijön.

Jó képek készítése az állatkertben.

Mielőtt állatkertbe mennél, győződj meg róla, hogy olyan ruhát viselsz, ami hasonlít az ott dolgozók egyenruhájához, mert így valószínűbb, hogy az állatok “teljes arccal” fordulnak feléd.