Ezek az emberek megütötték a főnyereményt, az megvásárolt lakás, ház olyan titkot rejtett amire még ők sem számítottak álmukban sem.

Egy házaspár új otthonukban talált egy rejtett széfet a konyha falában, amiben több mint 50 ezer dollár (13 millió forint), egy 1960-ból származó whiskey, és egy könyv volt E. F. Schumachertől.

A régi padlószőnyeg alatt egy szobaméretű Monopoly-tábla bújt meg.

Csak a beköltözés után találtak rá erre a teljesen felszerelt retró konyhára a ház alagsorában. A rejtett helyiség ajtaját eltakarta egy szemetes konténer.

Egy amerikai férfi 45 ezer dollárt (12 millió forintot) talált az új lakásában. Tisztességes volt, mert megkereste a pénz jogos tulajdonosát, és visszaadta neki a zsákokat.

Egy házaspár rengeteg régészeti leletet talált elásva a házuk alatt amik több mint 2000 évesek voltak.

Ez a házaspár egy középkori kutat fedezett fel a nappalijuk padlója alatt.

Egy család talált egy ősi kápolnát a házuk alatt.

Egy újdonsült tulajdonos talált egy újságot, amely Kennedy-gyilkosság napján jelent meg.

Pénzzel, ékszerekkel és videokazettákkal telepakolt táska, melyet egy családi ház padlójába rejtve találtak meg. A táskában volt még egy üzenet is, melyen az állt: “mentsd magad”.

Egy ajtó mögé rejtett titkos kisszoba a padláson. A szobában semmi nem volt, csak egy ágy, egy könyvespolc, és egy lámpa.

Padláson talált (II. Miklós orosz cárt ábrázoló) Faberge-figura, melyet később egy árverésen 5,2 millió dollárért, vagyis másfél milliárd forintért adtak el.

A pince egyik eldugott szegletében megbújó a nagypapa által készített házi likőr, 1933-ból.