Sok színész van, akire a legnépszerűbb alakítása alapján ismerünk rá. Ezek között vannak, akiknek azóta nem sikerült komolyabb filmet letenni az asztalra. Gondoljunk csak Edward Furlong-ra. Manapság már rá sem ismernénk. Ezen színészek legtöbbje eltűnt szépen lassan. Mindenki tudja kik ők, de mégsem tudjuk mi lett velük, és hova tűntek. Miért nem vállaltak több szerepet?

1. Jennifer Gray (Dirty Dancing , 1987)

Egy igazán legendás alakítása volt. Vagy talán a film volt csupán az? Ő valamiért még sem lett igazán híres. Még kisebb szerepeket kapott egy két sorozatban, de végül felhagyott a színészettel.

2. Edward Furlong (Terminátor 2: Ítéletnap , 1991)

A legendás John Connor a Terminator folytatásában. Pár kisebb szerepben láthattuk a film után. Ám a 200 években már hanyatlásnak indult a pályafutása. A káros szenvedélyei tönkre tették életét.

3. Robert Patrick (Terminátor 2: Ítéletnap 1991)

Robert Patrick, aki remekül játszotta a “folyékony robotot”, a T-1000-et. Ma is színészként dolgozik, de ma már nem kap olyan hatalmas szerepeket. Inkább sorozatokban láthatjuk.

4. Mary-Kate és Ashley Olsen (Kettőn áll a vásár, 1995)

20 évvel ezelőtt népszerűek voltak és mindenki ismerte őket. Utolsó közös filmjük a New York Minute volt 2004-ben , mely nem lett sikeres. A színészettel nagyjából ekkor hagytak fel és szerencsére a lányok nem ijedtek meg. Saját cégük van, amely nagyon sikeres. A sors furcsa fintora, hogy húguk Elizabeth most Hollywoodban bontogatja a szárnyait.

5.Jason Mewes (Jay és néma Bob, 2001)

Jay-t alakító színész. Gyerekkori barátjával Kevin Smith-tel több közös filmjük volt. Kevin próbálta őt jó útra terelni. Munkát adott neki, hogy a függőségeitől meg tudjon szabadulni. De sokáig nem járt sikerrel.

6. Carrie-Anne Moss (Mátrix, 1999)

A legendás mátrix egyik főszereplője volt. Bár a karakteres személyiséget, amit a Mátrixban “ragasztottak rá” Soha nem tudta lemosni magáról, sok filmszerepet kapott még a film után.

7. Mark Hamill (Star Wars,1977-1983)

Luke Skywalker szuper híres szerepe kegyetlen viccet is játszott a színésszel, ugyanis senki nem akart szerepet osztani neki, mondván a Jedi lovagot látja benne mindenki. Hamill depresszióba esett, mivel csak másodlagos szerepeket kapott.

8. Jake Lloyd (Csillagok háborúja, 1999)

Ismét egy színész a Star Wars sorozatból aki ugyanúgy pórul járt. Az iskolai éveit úgy töltötte, hogy a suliban mindenki a karakterével szekálta. Gyermek korára pokolként emlékezik. Ez felnőtt életére is rányomta a bélyegét. Problémái voltak a rendőrséggel és mentális egészségével.

9. Sarah Michelle Gellar (Buffy, a vámpírok réme,1997-2003)

Sarah Michelle Gellar a 90-es években vált híressé. A kegyetlen játékok egyik főszereplője. Továbbá horrorfilmekben játszott szerepet. A leghíresebb közülük Buffy a vámpír-gyilkos szerepe volt. Ezek után már nem nagyon kapott “normál” szerepeket. Ma két gyermeket nevel.

10. Wesley Snipes (Penge, 1998)

A színész eltűnt a rajongók elől. Meggyűlt a baja a hatóságokkal. Adócsalás vádjával 3 évet ült börtönben.

11. Macaulay Culkin (Reszkessetek betörök 1-2 1990-1992)

Nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül. A feledésbe vetett szereplők listája hiányos lenne Macaulay Culkin nélkül. Ezzel a szereppel sikeres gyerekszínész lett. Felnőttként Culkin túl sok problémával szembesült, amellyel nem tudott könnyen megküzdeni. Mindkét nővérét elvesztette és elvált a feleségétől is. Ezeknek a lelki dolgoknak a feldolgozása érdekében antidepresszánsokat kezdett szedni, melyek függőséget okoztak nála. Büntetések, elvonókúrák. Most kezdi rendbe hozni az életét.

Nos? Mit gondoltok?