Azt gondolnánk, hogy egy sztárcsemete el van kényeztetve. Mindent megengednek nekik, nincsenek szabályok, hisz őket ismeri az egész világ, és nincs olyan ember aki szólna nekik valamiért. De ez szerencsére nem így van. Vannak olyan következetes sztárok akik gyermekeiket komoly nevelési elv alapján próbálják felnevelni. Szabályok vannak amihez tartják is magukat.

1. Mila Kunis és Ashton Kutcher

A fiatal szülők próbálják gyermekeiket teljes mértékig az emberségre nevelni. Szeretnék, ha nem örökösen hisztiző, elkényeztetett csemetéket nevelnének. Azt is megtették, hogy  karácsonykor nem ajándékozták egymást, és a gyerekek sem kaptak senkitől semmit. Azt szeretnénk, hogy a gyerekek tanuljanak meg az ünnepnek örülni.

2.Madonna

A botrányos énekesről kiderült, hogy kritikus anya. Hosszú listája van a 6 gyermek számára, hogy mit engedélyez és mit nem. Például megtiltotta legidősebb lányának Lourdes-nek, hogy felregisztráljon egy internetes oldalra 18 éves kora előtt. A TV, az egészségtelen ételek, és a különböző pletykalapok is tiltottak. Ha valaki rendetlen és a padlón hagyja a ruháit azt az énekesnő közvetlenül a szemetesbe dobja.

3.Barack és Michelle Obama

A volt amerikai elnök családjában a TV és a számítógép tiltott a két lányuk számára. A lányok csak hétvégén, és kivételes esetekben hét közben használhatják.Kivételes esetek, ha iskolai ügyben kénytelenek használni. Michelle elismeri, hogy rendszeresen ellenőrzi a lányok számítógépeit.

4.Cate Blanchett

A 2 Oscar-díjas és 4 gyermekes anya elismeri, hogy ő egy zsarnok szülő. Úgy véli, hogy fontosabb, hogy gyerekeinek jó anyja legyen mint jó barátja.

5.Victoria és David Beckham

Az ex-labdarúgó és ex-énekesnő egy hullámhosszon vannak a nevelés terén. Azt vallják, hogy gyermekeiknek fontos megtanulniuk az illemet. A 4 gyerek természetesen használja a “Kérem” és “Köszönjük” szavakat.

6.Denzel és Pauletta Washington

Az Oscar-díjas színész úgy tűnik, hogy az  egyik legszigorúbb híres szülő. A színésznek már 4 felnőtt gyermeke van. Egyiküknek sem volt része egy apró botrányban sem. Ezért joggal mondhatjuk, hogy remek munkát végeztek.

7. Jessica Alba

Jessica is a következetes szülők táborába tartozik. Bizony ő sem titkolta, ha gyermekei nem úgy viselkedtek ahogy ő azt elvárta igen is a sarokba állította őket.
8.Gwyneth Paltrow
Az Oscar-díjas színésznő egy szigorú low-carb, gluténmentes étrendet tart az egész családnak. A színésznő elismeri, hogy gyermekei számára ez nehézségeket okoz, de azt gondolja hosszú távon így lesz jó.  Gyermekei gyakran panaszkodnak, hogy néha meg ennének egy kis tésztát vagy pizzát esetleg egy kis süteményt.
9.Jennifer Lopez

Az énekesnő családjában van egy szabály. Miszerint ahhoz, hogy valaki TV-t nézhessen vagy egy okos kütyüvel játszasson jól kell viselkedni és jól tanulmányi eredményeket kell elérni a hét folyamán.

10.Megan Fox

Úgy tűnik, hogy a  TV-tilalom nagyon népszerű büntetés a hollywoodi családoknál.  A Transformers sztárja azonban még ennél is tovább ment. Ugyanis a TV, a tablet, a számítógépes játékok és az internet elérés teljesen tilos a gyerekek számára.

11.Julia Roberts

A színésznő gyerekei egy szabály listát kénytelenek betartani. Ami sok mindenre kitér, hogy gyerekei a megfelelő életet élhessék. A legfontosabb szabály, hogy nem ehetnek gyors éttermi ételeket, és cukrot. Egyedül a fagyi van engedélyezve, kivételes alkalmakkor.