Hány olyan termékről tudunk, amiket az interneten vagy a TV-be árusítanak, és az értékesítők garantálják, hogy ezek a legspécibb cuccok a piacon, amiket ki kell próbálni, hiszen megkönnyíti az életünket. Elhatároztuk, hogy utánajárunk ezeknek a termékeknek, hogy mennyire működnek, avagy nem működnek. Az érzelmeink megoszlanak, de nézzétek meg ti is mire jutottunk.

Gyümölcsfúvóka

Ha nem akarsz bajlódni a citromfacsaróval, szerezz be egy sray fejet, és csavard bele a citromba, narancsba vagy bármilyen gyümölcsbe. Ezzel könnyedén megízesíthetsz bármit, tudsz a teádba fújni citromot, sőt a salátát is le tudod vele fújni.

Ítéletünk: működik.

Mell megemelő matrica.

Furán hangzik, de mégis létezik és működik. Csak tedd a melleidhez ezeket a matricákat és máris szebb megjelenést biztosít.

Ítéletünk: működik.

Ananászkés.

Ez a kés megkönnyíti azok életét, akik élnek-halnak az ananászért. Csak vágd le a gyümölcs tetejét, helyezd rá a kést, és kezd el saját tengelye körül forgatni az ananászt.

Ítéletünk: működik.

Hajfonó gép.

Nagyon praktikus lehet azoknak a lányoknak, akik szeretik befonva hordani a hajukat, de nincs idejük arra, hogy saját maguknak elkezdjék fonni. Ez az eszköz viszont lehetővé teszi a gyors fonást.

Ítéletünk: működik.

Burgonya chips készítő.

Csak hámozd meg, vágd fel és rakd a résekbe a krumplikat, permetezd le kis olajjal és mehet be a sütőbe. – legalábbis ezt írták, mikor először megvettük ezt az általunk hitt csodát. Az eredmény sajnos kiábrándító volt, mert nem sültek meg egyenletesen a krumplik.

Ítéletünk: nem működik.

Zöldségvágó olló.

Ez a termék teljes kudarc volt. A pengék közti rések, olyan szűk, hogy mind a hagyma, kapor és petrezselyem beleragadt közéjük.

Ítéletünk: nem működik.

Hagyma tartó.

Ez a tartó segít nekünk, hogy egyenletes szeletekre vágjuk fel a hagymákat. Szerencsénkre az ujjunkat sem kell féltenünk, hogy levágjuk.

Ítéletünk: működik.

Ujjak védelmére szolgáló szeletelő eszköz.

Az ötlet nagyon érdekes, és nagy reményeket fűztünk hozzá, de sajnos nem értünk el sikereket vele. A szerkentyű elég rosszul van kialakítva, ami miatt vastag szeleteket tudtunk csak vágni, mert a késnek útban volt ennek a szerkezetnek a széle.

Ítéletünk: nem működik.

Univerzális bontó.

Ez a készülék valóban működik. A palacknyitó gyorsan és egyszerűen mindenféle kupakkal kompatibilis és minden üdítős dobozt ki tud nyitni, ezt ki is próbáltuk és sikert arattunk. Most már nem kell az erősebbik nem képviselőire hagyatkoznunk, ha palacknyitásról van szó.

Ítéletünk: működik.

Fém szappan a kellemetlen szagok ellen.

Sajnos a gyártó nem hozza nyilvánosságra ennek a fémes csoda szappannak a pontos összetételét, de a tény továbbra is fennáll: működik. Elég, ha megmosod a kezed folyó víz alatt körülbelül 30 másodpercig, és a kellemetlen szag eltűnik. Csodás lenne, hagyma pucolás után.

Ítéletünk: működik.

Gyümölcs formázó.

A keményebb zöldségeket és gyümölcsöket egyáltalán nem tudtuk formára vágni, de nemrég kitalálták ezt a remek kis szerkezetet, amit ha belenyomunk az élelmiszerekbe azonnal formára vág.

Az ítéletünk: működik.