Köztudott, hogy a férfiak elsősorban a nő küllemét veszik figyelembe… de valljuk be, hogy hosszútávon a viselkedés sokkal nagyobb szerepet játszik.

Mutatunk 12 dolgot amitől köztudottan égnek áll a pasik haja.

1. Ha a tányérjáról ennél

“Joey nem ad a kajájából”… ugye? Egy darab sült krumpli ellopása a másik tányérjáról nem éri meg azt a kockázatot, hogy megharagudjon érte. Ha sült krumplit ennél … jobb ha rendelsz magadnak is vagy várd meg míg befejezi és megeheted a maradékot..

2. Mindent a helyére

Te lehet, hogy rendetlenségnek látod de az valójában gondosan elhelyezett elemek rendszere amelyet a férfiak átlátnak. Te nem biztos és ha jót akarsz akkor inkább ne mozdítsd el. Hagyj úgy mindent ahogy van, különben nem találja meg a dolgait.

3. Pletykálás

 

A másokról folyó folyamatos pletykálás egy idő után bosszantó dolog lehet. Mindenkinek van saját dolga amivel foglalkozzon.

4. Nem megfelelő öltözködés

Természetes, hogy a szuper-csini cipődben szeretnél elmenni sétálni vele a romantikus éjszakában. De ha tudod, hogy nem fogod bírni és feltöri majd a lábad abból csak nyafogás és panaszkodás lesz.

5. Minden helyet elfoglalsz a cuccaiddal

Ha minden létező polcon és fiókban a te cuccaid lesznek az nemcsak, hogy zavarni fogja de még veszekedésbe is torkollhat. Ne szorítsd ki őt.

6. Apró utalások

Ha szeretnél valamit ne utalgass rá. Ha az utalgatásaid-nyomán veszi meg neked, nem a saját ötleteként éli meg, így bűntudatot keltesz benne.

7. Pityergés

Csúnya fegyver és a férfiakat megijeszti. Leblokkolhatnak és nem tudják majd mit kezdjenek a helyzettel. De ha minden konfliktust ezzel próbálsz a magad javára fordítani hamar kiismernek és semmi hatása nem lesz a későbbiekben.

8. Órákig készülődni

Nem fogja tudni értékelni az új frizurádat ha órákig szenvedtél vele és végül elkéstetek miatta.

9. Trükkös kérdések

Szép vagyok? Kövér vagyok? Jól áll ez a ruha? Ezektől a kérdésektől csak sarokba szorítva érzi majd magát. Meg hát valljuk be… sokukra nincs is megfelelő válasz.

10. Mások bevonása az érvelésbe

A személyes problémáitok csak rátok tartoznak. Nem kell mások véleménye, hogy jobban érvelhess.

11. Továbbá…

A férfiaknak fontos, hogy mit látnak. Figyelj a higiéniára és próbálj mindig a lehető legjobban kinézni. Például egy túl szűk fehérnemű bután nézhet ki és még kényelmetlen is. Ha meg kell igazítani a ruhádat inkább vonulj félre és ne előtte tedd. Maradj egy picit titokzatos a számára.