A legtöbb férfi nem szereti kimutatni érzelmeit. Ám akadnak olyan jelek, amikből egyértelműen kiderül, hogy nagyon is fontos vagy számára.
Nem biztos, hogy abban fog kimerülni a figyelmessége, hogy több virágcsokrot és ajándékot fogsz kapni. Lássuk hát azokat a jeleket, amiből rájössz, hogy szerelmes beléd.

Nem veszi le rólad a szemét, még akkor sem, ha épp a helyiség másik oldalán tevékenykedsz. Ezt leggyakrabban társaságban csinálja és akkor is szemmel tart, ha épp másvalakivel beszélget.

Akkor is fordít rád időt, ha épp más dolga lenne. Mindent elkövet annak érdekében, hogy még ha csak pár percre is, de lásson, hogy legalább egy puszit nyomhasson az arcodra, vagy homlokodra. Egyértelműen érezhető, hogy szeret a társaságodban lenni.

Sűrűn hív telefonon. Egy szerelmes férfi, tudni akar a hogylétedről és nem utolsósorban  hallani akarja a hangodat. Amikor te hívod fel őt, nem akar gyorsan lerázni, sőt szándékosan elnyújtja a beszélgetést.

Mesél rólad a barátainak és bemutat a családnak. Ha egyszer vette a bátorságot, hogy bemutasson, biztos lehetsz benne, hogy komolyak a szándékai feléd.

Érdekli mivel foglalkozol és mik a kedvenc időtöltéseid, valójában minden információ érdekli, ami veled kapcsolatos.

Szeretne találkozni a barátaiddal, családoddal és még akkor is érdeklődik irántuk, ha nem lettek puszi pajtások.

Nem akar lekorlátozni. Hagyja, hogy éld a saját életed mellette is. Nem akar megváltoztatni, mert ő ilyennek szeret, amilyen vagy.

Mindig meglep, apró ajándékokat ad neked. Ha telefonbeszélgetés alatt, odafigyelt, megjegyezte melyik a kedvenc virágod. Mindezt azért csinálja, hogy mosolyt csaljon az arcodra. Tudja mikor születtél, mikor van a névnapod.

A csókjából egyből rájössz mindenre. Ha nem puszival, vagy szájra puszival köszön neked, hanem érzéki csókot lehel a szádra, akkor bizony fülig beléd van esve.

Mindig próbál fizikai kontaktot létesíteni veled. Azok az emberek, akik szerelmesek nem bírják ki, hogy ne érjenek egymáshoz. Ha sokszor átkarol, megölel és ez nem néhány másodpercig tart, akkor biztos, hogy érez valamit irántad.

Ha együtt alszotok, megölel. A kapcsolat biztos lábakon áll, ha a párod téged ölelve alszik el.